VALT JOBB

Nu söker vi en Arbetsledare El till vårt nya kontrakt i Nyköping och Vingåker


Ansök här

Arbetar du som ledare inom järnväg idag och redo för ett nytt spännande ansvarsområde?
Eller är du arbetsledare inom El/KTL och redo för nya utmaningar?

Strukton Rail går mot spännande tider och söker nu en driven Arbetsledare inom El till vårt drift- och underhållskontrakt i Vingåker och Nyköping, som innebär såväl drifts- och avhjälpande som förebyggande underhåll av spåranläggningen. Tjänsten som Arbetsledare omfattar allt ifrån ansvar för planering och uppföljning av elarbeten till säkerhet, administration, fakturering och ansvar för personalgruppen. Tjänsten avser tillsvidareanställning med goda möjligheter till intern utveckling.

Vi erbjuder:
Hos Platschef Mårten blir du delaktig i ett erfaret och målinriktat team.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
Som Arbetsledare inom El ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning samt kostnadskontroll. Du samverkar med övriga Arbetsledare och mot angränsande kontrakt, samt med diverse stödfunktioner inom företaget, som t.ex. KMA och HR. Du har ca 10st tekniker i din personalgrupp där din roll innebär allt ifrån att leda, motivera och utveckla dem i sina roller till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs.

Vi ser att du har:
• Gymnasieutbildning inom El/teleteknik, eller motsvarande, samt vidareutbildning inom El/signalteknik, eller motsvarande, inom järnväg.
• Tidigare erfarenhet av ledarskap inom produktion i spårnära miljö.
• Vana av att arbeta utifrån avtal, och viss erfarenhet av entreprenadjuridik.
• Du har vana av administrativt arbete och digitala verktyg.
• Du innehar B körkort.
Vi ser det som meriterande om du har ekonomisk bakgrund, och/eller vana av att arbeta utifrån budget. Det är ytterst meriterande om du tidigare arbetat som Arbetsledare inom El/Kontaktledning, alt. innehaft ledande position inom angränsande område under ca 5års tid.
Då tjänsten som Arbetsledare innebär många bollar i luften ser vi att du är strukturerad, noggrann men samtidigt flexibel i ditt arbete. För att nå uppställda mål behöver du kunna agera självständigt i din roll samt på ett förtroendeingivande sätt kunna bemöta såväl interna som externa kunder. Vi ser att du är ödmjuk inför, och intresserad utav, din personals mångåriga tekniska kunskap.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Nyköping och Vingåker.
Kontakt vid frågor: Platschef Mårten Wigh, mail: marten.wigh@strukton.se

Välkommen in med din ansökan! 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Nyköping alt. Vingåker

Strukton

Ansök senast 2021-01-18T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp