VALT JOBB

Tågtekniker Västerås


Ansök här

Mantena Sverige söker tågtekniker i Västerås

Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mantena Sverige har vunnit ett nytt underhållskontrakt för underhåll av Mälartåg från våren 2019. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.

Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit men du kan även ha jobbat inom bil, buss eller annat tekniskt arbete. Du måste behärska svenska språket väl, både i skrift och i tal. Fordonsutbildning på fordonstypen får du hos oss.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler.

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du antingen jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka eller ständig natt med ledighet varannan vecka.

Låter det spännande?

Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring någon av våra produktionsledare, Robert Sköld på telefon 08-629 63 04 eller Lars Jansson på telefon 08-629 63 11. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2018-11-18.

Västerås

Mantena Sverige

Ansök senast 2018-11-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp