VALT JOBB

Teamledare


Ansök här

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.   

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/ 

Hector Rail söker en Teamledare till vår OC Operations Center i Hallsberg:

Hector Rail söker nu teamledare till OC Operations center i Hallsberg. Hector Rail befinner sig i en expansion och erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med många kontaktytor. Här får du möjlighet att utvecklas.

Redo för nya utmaningar?

Är du en driven ledare med erfarenhet av transportledning och kunskap om Järnvägsdrift? Är du en tydlig ledare som gillar att motivera dina medarbetare och skapa goda relationer? Har du förståelse för logistik och problemlösning? Gillar du att jobba skift? Då ska du läsa vidare!

Arbetsbeskrivning

På OC- Operations Center ansvarar vi för att effektivt säkerställa Hector Rails leverans av produktionsplan samt hantera operativa avvikelser och störningar på ett optimalt och lösningsfokuserat sätt. Stark säkerhet- och riskmedvetenhet genomsyrar allt arbete som genomförs. Med hög kvalitet planeras och hanteras lok- och personalplanering operativt.

Övergripande arbetsuppgifter:

  • Att leda transportledarteamet som ansvarar för operativt koordinera lok- och personalplanering
  • Ständigt utveckla och förbättra gränssnitt och överlämningar mellan planering och transportledarna
  • Följa upp exekveringen av planen gentemot kundlöftet och identifiera förbättringsmöjligheter både inom den egna avdelningen och andra avdelningar
  • Säkerställ att omplaneringar är förenliga med gällande regler och kollektivavtal.
  • Säkerställa att omplaneringar är förenliga med underhållsinstruktionerna i syfte att upprätthålla en ändamålsenlig och säker fordonsflotta.

Du som söker tjänsten har:

Erfarenhet av transportledning eller operativa roller inom logistik/planering och kunskaper om järnvägsdrift. Ledarerfarenhet samt högskoleutbildning inom Logistik är meriterande. Datavana med mycket goda kunskaper i Officepaketet (erfarenhet från planeringssystem är meriterande). Förutom svenska, kunna vara bekväm med att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt. Grundkunskaper i tyska är meriterande.

Utöver de grundläggande kunskaperna besitter du en god organisatorisk förmåga och har lätt för att kommunicera och motivera andra. Du är noggrann, analytisk med ekonomisk förståelse. Du ser det som en positiv utmaning att hitta nya lösningar i ditt operativa arbete. Du gillar när det händer mycket och ser fördelar i att arbeta i skift på rullande schema, fördelat på dygnets alla timmar.

Tycker du att det låter intressant?

Maila din ansökan till: job@hectorrail.com ange ”Teamledare” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hallsberg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp