VALT JOBB

Testledare it (1)


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Nu söker vi ett antal testledare till IT - är du intresserad av en ledande roll inom Trafikverkets testarbete?

I rollen ingår ledning och planering av samtliga testaktiviteter inom uppdraget, allt ifrån funktionella tester till tekniska tester. Som en del av vissa uppdrag kan du komma att leda en grupp testare. I testarbetet ingår analys och specificering av testfall, testgenomförande, utvärdering och uppföljning av test. Uppdragen kan vara i form av utvecklingsprojekt men även i form av förvaltningsuppdrag.

Du kommer även att ha möjlighet att påverka och vidareutveckla våra arbetssätt för test. Vi arbetar i Microsoft-miljö mot TFS (Team Foundation Server) och för testarbetet använder vi testdelarna inom Visual Studio ALM.
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning IT om minst 180. Alternativt har du annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av testledning i projekt eller förvaltningsuppdrag. Du har erfarenhet av systemutvecklingsprojekt och därmed stor förståelse för projektets alla faser från krav till driftsättning av lösningen.

Det är meriterande om du har certifiering inom test, erfarenhet av agilt arbetssätt och testdelarna inom Visual Studio ALM. Det är även meriterande med erfarenhet från systemutvecklingsarbete och test av system i komplexa testmiljöer med många integrationer.

Arbetsuppgifterna kräver god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift samt att du även har kunskaper i engelska språket.

Som person har du förmåga att prioritera och göra avgränsningar i ditt arbete. Du arbetar strukturerat och är kvalitetsmedveten i din prestation. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god problemlösningsförmåga, är lyhörd och har förmåga att samarbeta med andra.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

I rekryteringsprocessen gör vi löpande urval under hela ansökningsperioden och kallar därefter till intervju.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2018-05-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp