VALT JOBB

Trafiksamordnare till Trafikledningen


Ansök här

SJ Trafikledning söker Trafiksamordnare

Nu söker vi på SJ Trafikledning efter vikarierande Trafiksamordnare. Ta chansen och bli vår kollega redan i dag!                 

Fakta om tjänsten

Roll: Trafiksamordnare                   

Anställningsform: Vikariat

Anställningsgrad: Heltid

Arbetsplats/placering: Stockholm      

Tillträde: Enligt ÖK         

Sista ansökningsdag: 2018-10-14  

Den operativa verksamheten inom Trafikledningen är tillgänglig hela trafikdygnet för att kunna stödja och kvalitetssäkra leverans till kund. Ambitionen och inriktningen är att skapa en tydlig och stark kundfokuserad trafikledning som alltid kan fatta riktiga beslut kring normala och onormala trafiklägen.

Arbetsuppgifter och ditt huvudsakliga ansvar

Som Trafiksamordnare ansvarar du för att säkerställa kundomhändertagandet vid trafikavvikelser. Trafiksamordnaren ska säkra tågavgångar, bevaka tågtrafiken och operativt planera trafiken vid uppkomna störningar samt säkerställa informationsflödet in och ut från trafikledningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla dig ajour över trafikläget (störningar i trafiken, väderlek eller övrigt som kan komma att påverka kunderna). Du säkrar avgångar, punktlighet, rätt komfort och hanterar avvikelser från plan. Du säkrar informationsflödet ut från trafikledningen via XOD, telegram, sms och www.sj.se. Du säkrar även kundomhändertagandet vid förseningar och inställelser, beställa och följa upp eventuell ersättningstrafik.

Utbildning

Treårigt gymnasium

Högskole/Universitetsutbildning inom relevant område är meriterande

Erfarenhet

Som person har du lätt att ta till dig stora mängder information och av att jobba med olika IT-stöd. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och kan jobba under stressiga förhållanden med många bollar i luften.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du har en hög stresstålighet och förmåga att ta initiativ. Du har förmåga att prioritera och fatta beslut i komplexa och pressade situationer. Din simultankapacitet är god, likaså din samarbetsförmåga. Som person är du serviceinriktad, har kundfokus och är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska, danska, norska och engelska.

Punktlighet är SJs viktigaste hållbarhetsmål. Alla medarbetare bidrar till att tågen ska vara punktliga och att vi respekterar varandras tid. För att vara en hållbar tågoperatör så vet vi på SJ att mångfald likväl bidrar till SJs affärsnytta. Vi välkomnar dig med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens.

Övrigt

Tjänsten avser vikariat och arbetet är förenat med skiftgång måndag – söndag. Urval sker löpande.

Ansök nu!       

Frågor om tjänsten?

David Lang, HR Verksamhetspartner 010-751 6017            

Ulrika Andersson, Funktionschef SJ Trafikledning 010-7515941         

Det här är SJ

SJ är Sveriges första och största tågoperatör- vår ambition är också att vara Sveriges bästa. Vi söker därför dig som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder alla våra medarbetare tillgång till bra förmåner som till exempel friskvård och motion samt möjligheter till kompetensutveckling för att avancera inom företaget. Läs mer om SJ

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2018-10-14


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp