VALT JOBB

Kvalificerad Inköpare - affärsstöd IT


Ansök här

Som Kvalificerad inköpare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. 

Att arbeta som Kvalificerad inköpare hos oss på Trafikverket innebär att du genomför och förvaltar affärer som leder till samhällsnytta. Som affärsstöd leder och genomför du upphandlingens samtliga delar, förvaltar upphandlade avtal och jobbar med leverantörsstyrning.

Denna roll passar dig som är drivande och gillar att arbeta på ett strukturerat sätt för att leverera goda resultat. Tjänsten ställer höga krav på gott samarbete, såväl internt som externt, och passar dig som har lätt för att bygga goda relationer. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du kan skapa förtroende i ditt uppdrag och dina affärer.

Vi söker dig som

  • har något eller några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete, offentlig upphandling, affärsförhandling eller avtalsförvaltning - med fördel inom IT området
  • har en högskoleutbildning om minst 180 hp inom ekonomi, juridik eller teknik alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig
  • har en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att användas som en del i urvalet.

Trafikverket samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna gällande medflyttarfrågor, detta genom Rekryteringslots. Mer information om detta hittar du på www.rekryteringslots.se

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2021-01-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp