VALT JOBB

Transportkoordinator, Hallsberg


Ansök här

Transportkoordinator, Hallsberg

Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har 1 900 anställda och en årsomsättning på 4,3 miljarder SEK (2017). Läs mer på www.greencargo.com.

Green Cargo Kundservice

Vi söker en Transportkoordinator till kundservice i Hallsberg. Kundservice består idag av ca 80 medarbetare som alla är stationerade i Hallsberg. På Kundservice är medarbetarna indelade i olika branschteam. I teamen arbetar det mellan 5 och 15 medarbetare som har ansvar för sina respektive kunder. Kundservice har en viktig uppgift att fylla och är Green Cargos ansikte utåt.

Dina arbetsuppgifter och ansvar

  • Hantering administrativt och operativt av transporter till och från Europa
  • Avvikelse och ankomstavisera transporter för kunden
  • Operativ hantering av vissa tåg
  • Administrativt hantera farligt gods och specialtransporter
  • Hantera det administrativa flödet kring kundens transporter efter kontorstid
  • Boka och övervaka transporter
  • Proaktivt förebygga och förutse avvikelser som påverkar kunden

Din profil

För att trivas i rollen som transportkoordinator bör du ha en hög serviceförmåga och du är flexibel i ditt förhållningssätt. Du har lätt att ställa om till nya uppgifter när arbetssituationen förändras. Du gillar högt arbetstempo och är lösningsorienterad. Du har lätt för att arbeta strukturerat och att samarbeta.

Du har också slutfört kurser vid ett nationellt program i gymnasieskolan med godkända betyg. Vidare måste du ha mycket goda kunskaper i såväl engelska som svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning i logistik. Har du erfarenhet från arbete inom järnväg är det ett extra plus.  

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande

Förutom att vi erbjuder lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuds möjlighet till friskvårdsbidrag, stöd och support från en väl fungerande organisation och ett gott kamratskap.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Skiftgång, dagtid, kvällstid och helg.

Anställningsform: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum är 2018-11-16.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Kontakta Jenny Huss på tel 010-455 4374 eller epost: jenny.huss@greencargo.com .

Välkommen med din ansökan!

Hallsberg

Green Cargo

Ansök senast 2018-11-16


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp