VALT JOBB

Transportledare


Ansök här

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.  Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

Hector Rail erbjuder tjänst som Transportledare:

Hector Rail söker nu transportledare till OC Operations Center i Hallsberg. Hector Rail befinner sig i en expansion och erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med många kontaktytor. Här får du möjlighet att utvecklas.

Arbetsbeskrivning

På OC – Operations Center ansvarar vi för att effektivt säkerställa Hector Rails leverans av produktionsplan samt hantera operativa avvikelser och störningar på ett optimalt och lösningsfokuserat sätt. Stark säkerhet- och riskmedvetenhet genomsyrar allt arbete som genomförs. Med hög kvalitet planeras och hanteras lok- och personalplanering operativt.

Arbetet är i skift på rullande schema, fördelat på dygnets alla timmar.

Övergripande arbetsuppgifter:

  • Operativt koordinera lok- och personalplanering
  • Hantera akuta situationer som uppstår kring exempelvis personal, lokskador, omledningar, förseningar och olyckor
  • Rapportera och uppdatera erforderliga system
  • Arbeta förenligt med Hector Rails policys, arbetsprocesser och rutiner
  • Bidra till att skapa enhetligt arbetssätt
  • Bidra till förbättringsåtgärder och upprätthålla leveranssäkerhet

Du som söker tjänsten har:

minst 3 årig gymnasialutbildning (högskoleutbildning är meriterande) samt minst 2 års erfarenhet från operativa roller inom logistik/planering, gärna förståelse för järnvägssystem. Datavana med mycket goda kunskaper i Officepaketet. Förutom svenska, kunna vara bekväm med att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt. Grundkunskaper i tyska är meriterande.

Utöver de grundläggande kunskaperna besitter du en god organisatorisk förmåga och har lätt för att kommunicera. Du är noggrann, analytisk med ekonomisk förståelse. Du ser det som en positiv utmaning att hitta nya lösningar i ditt operativa arbete. Du gillar när det händer mycket och ser fördelar i att arbeta i skift på rullande schema, fördelat på dygnets alla timmar. 

Tycker du att det låter intressant?

Maila din ansökan till: job@hectorrail.com

Hallsberg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp