VALT JOBB

Underhållsanalytiker till Strukton Rail


Ansök här

 
Strukton Rail levererar infrastrukturlösningar för järnväg. Som Sveriges största privata järnvägsentreprenör bygger, driver och underhåller företaget spårsystem i Skandinavien. Strukton rustar även upp spåranläggningar, förser dem med kraftförsörjning och har digitala lösningar för besiktning, övervakning och annan teknologi för att underhålla spårsystem långsiktigt och proaktivt. Genom sitt arbete vill Strukton bidra till samhällsnytta och till en säker och punktlig spårtrafik. I Sverige arbetar 900 anställda och år 2016 hade Strukton Rail en omsättning på 2,6 miljarder kronor. Strukton Rail ingår i en koncern med 6500 anställda och verksamhet i fem länder i Europa samt i USA och Australien.
Välkommen till Strukton Rail, och din möjlighet att bidra till Stockholms infrastruktur!
Vi erbjuder dig nu möjligheten att axla en nyckelroll i den löpande framtagningen av rapporter och statistik till våra kunder avseende prestanda på deras anläggningar.
Du får självständigt vara med och driva arbetet kring banöverbyggnads framtida underhåll. Gruppen för banöverbyggnad är en tight arbetsgrupp, där vi samarbetar och hjälps åt i det dagliga. Vi prioriterar och inser vikten av trivsel och att ha roligt på sin arbetsplats. Arbetsmiljö är viktigt för oss och vi hjälps åt med både den fysiska och psykiska arbetsmiljön. 
 
Om rollen:
Som underhållsanalytiker ansvarar du för att ta fram långsiktiga underhålls- och reinvesteringsplaner för Trafikförvaltningens spåranläggningar. Du kommer att arbeta med att ta fram, sammanställa och granska data, göra beräkningar och analysera dessa data för att förbättra våra underhållsplaner och till kommande reinvesteringsplaner. Tillsammans med våra produktionsavdelningar kommer du att föreslå förändringsarbeten samt ta fram kostnader för detta.  
 
Vem är du? 
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning. Du har ett stort intresse av teknik, drift och underhåll, och tidigare erfarenhet av underhållsfrågor och underhållsanalyser inom järnväg, tillverknings- eller processindustri. Har du erfarenhet av järnvägssystem eller tunnelbaneanläggningar är detta meriterande. Vidare ser vi att du har en god förståelse kring hur beslut kan påverka anläggningens livslängd samt kostnaderna kopplade till besluten. Du har bra kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel, och vana av att skriva rapporter och teknisk dokumentation. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt och eftersom vi arbetar i en internationell koncern är det även viktigt att du kan kommunicera på engelska.  
 
Vem söker vi? 
För att trivas i rollen som Underhållsanalytiker på Strukton Rail är du social och har lätt för att ta kontakt med både medarbetare och chefer internt samt att du gärna har kontakt med kunden. Du behöver också vara noggrann och säkerställa att de rätta värdena ligger till grund för analys och beslut. Du vill ha en roll där ditt driv och din analytiska förmåga kommer till användning och där externa och interna kontakter är en del av vardagen. Du kommer med vision och mod kring utveckling av befintlig anläggning samt en god förståelse kring hur beslut kan påverka anläggningens livslängd samt kostnaderna kopplade till besluten. Har du tidigare erfarenhet av asset management är det mycket meriterande. 
 
RÄLS är Strukton Rails värdegrund. Den beskriver vad Strukton står för, hur vi vill arbeta och bemöta medarbetare, kunder och omvärld. RÄLS består av värdeorden Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. Värdegrunden gäller stort och smått. Den ska genomsyra hela vår verksamhet och inkluderar allt ifrån vår respekt för miljön och en god balans mellan arbete och fritid, till att vi jobbar säkert, är affärsmässiga och håller vad vi lovar i relationen till kunder och omvärld. Genom att arbeta enligt RÄLS vill Strukton skapa en bra arbetsmiljö för våra anställda, vara en pålitlig leverantör, en god beställare och bidra till punktliga och trygga järnvägstransporter för människor och gods. 
 
Omfattning: Heltid, tillsvidare (med sex månaders provanställning).
Tillträde: enligt överenskommelse.
Ansökan: via länken nedan, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/cdd6a85c-034b-4e63-9bd3-b780a95fbf46/strukton-rail-rekryterar-underhallsanalytiker-till-banoverbyggnad-/?search=strukton
 
Kontaktperson  
I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Experis Engineering. Vid frågor kontakta Li Cederblad-Friberg 08–7362949. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.  
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm

Strukton

Ansök senast 2018-06-29T22:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp