VALT JOBB

Utbildningskoordinator (1)


Ansök här

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lok levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

Hector Rail AB fortsätter expandera och söker nu en Utbildningskoordinator.

Vill du vara med på en tillväxtresa inom järnvägsbranschen där du har stor chans att påverka företagets framtid. 

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som Utbildningskoordinator är att i huvudsak planera och koordinera våra lokförares tekniska och praktiska utbildningar på våra fordon och föreskrifter. Högt fokus på effektivisering och utveckling för att upprätta utbildningstillfällen över året. Skapa och etablera en långsiktig årlig utbildningsplan i samarbete med lok- och personalplanerare.

I din roll ingår att vara kontaktperson för lokförarelever och planera deras praktik under s.k LIA-perioder.

Du kommer även administrera bokning av boende, resor och lokaler för våra lokförare och elever i samband med utbildningarna.

Bevaka Hector Rails kompetensregister och se till att personalutbildning dokumenteras och utförs i rätt tid, enligt gällande föreskrifter och i övrigt vara behjälplig med olika administrativa uppgifter och systemunderhåll.

Du rapporterar till Head of Operations.

Vem är du?

Vi värderar din sociala förmåga och din servicevilja då personliga kontakter utgör en stor del av ditt planeringsarbete. Samtidigt har du ett strategiskt och analytiskt tänkande för att kunna planera utbildningar effektivt och driva utveckling av arbetssätt.

Du bör vara lösningsorienterad för att kunna hitta alternativa lösningar på uppkomna situationer. Du ska vara en van dataanvändare med excelkunskaper och förståelse för tillhörande program i officepaketet. Du får gärna vara tekniskt orienterad.

Vi tror att du kommer från logistikindustrin eller kanske utbildningsväsendet, där du arbetat med liknande uppgifter tidigare eller har kännedom kring branschen i stort. Meriterande är om du arbetat med säkerhetstekniska frågor och har kännedom om hälso- och säkerhetsbestämmelser. Flytande svenska och engelska är ett krav och gärna förståelse av danska och norska. Grundläggande tyska är meriterande.  

Placeringsort är i Malmö men kan diskuteras vara i Hallsberg eller Stockholm Danderyd.

2-3 resdagar i månaden kan förekomma.

Maila din ansökan till:job@hectorrail.com

Sista ansökningsdag 2018-10-30 Vi gör löpande urval, så inkom med din ansökan snarast.

Malmö, Hallsberg eller Stockholm

Hector Rail

Ansök senast 2018-10-30


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp