VALT JOBB

Vi söker en Elchef


Ansök här

 
Du får  
I denna roll får du stora möjligheter att utveckla Strukton Rails strategiska arbete inom elsäkerhet när bolaget förstärker sitt fokus på detta område. Du erbjuds en självgående och relationsskapande roll med utrymme att påverka och förbättra förutsättningarna i arbetsvardagen för dina kollegor i verksamheten.  
 
Om rollen  
Som Elchef är du ansvarig för att ellagstiftningen efterlevs och följs och stödjer ledningen i arbetet med att se till att företaget följer reglerna. Du samordnar elsäkerhetsarbetet inom Strukton Rail och ser till att förutsättningarna finns för att våra elektriker att kunna utföra sina arbetsuppgifter utifrån de gällande reglerna och säkerställer att företaget har ett har ett egenkontrollsprogram.  
 
Du driver arbetet gällande kontroll av installatörer, revisioner och kommunicerar programmet. Du arbetar löpande med att rutiner och åtgärder tas fram samt har kontroll och översyn gällande vilka arbeten som utförs på företaget inom området elinstallationer.  
 
I rollen ingår även omvärldsbevakning gällande de regler och riktlinjer som finns enligt Elsäkerhetsverket och arbete med att översätta dem till vår verksamhet samt kommunicera ut ny information i verksamheten.  
 
I din arbetsvardag är du ofta på plats i verksamheten runt om i Sverige och deltar och driver möten samt skapar nätverk, du håller i utbildningar, gör uppföljningar och uppdateringar samt samordnar organisationens egenkontrollprogram.  
 
Då detta område är prioriterat förväntas du ha återkommande avstämningar med företagsledningen. Över tid kommer du även bli involverad i organisationens övriga KMA arbete.  
 
I rollen rapporterar du till bolagets KMA-chef och i rollen har du personalansvar för en kollega i dagsläget. Resor med övernattningar förekommer ungefär 5 gr i månaden. Du utgår med fördel från något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Västerås.  
 
Vem är du?  
För denna position krävs det att du är auktoriserad elinstallatör (tidigare allmän behörighet) med fullständig auktorisation A som omfattar alla elinstallationsarbeten enligt Elsäkerhetsverkets auktorisationstyper från och med 1 juli 2017.  
 
Vi ser att du har flerårig erfarenhet av elinstallationer inom bygg- och anläggningsbranschen och gärna med erfarenhet från en ledande position. Högskoleutbildning inom el samt tidigare erfarenhet som Elinstallatör för regelefterlevnad är meriterande.  
 
Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har ett strukturerat arbetssätt och jobbar självständigt. Du trivs i en relationsskapande roll och kommunicerar tydligt samt pedagogiskt.  
 
Flytande svenska samt engelska i både tal och skrift är också en förutsättning för att lyckas i rollen och krävs av säkerhetsskäl på Strukton. Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg och ha B-körkort.  
 
RÄLS är Strukton Rails värdegrund. Den beskriver vad Strukton står för, hur vi vill arbeta och bemöta medarbetare, kunder och omvärld.  
 
RÄLS består av värdeorden Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. Värdegrunden gäller stort och smått. Den ska genomsyra hela vår verksamhet och inkluderar allt ifrån vår respekt för miljön och en god balans mellan arbete och fritid, till att vi jobbar säkert, är affärsmässiga och håller vad vi lovar i relationen till kunder och omvärld.  
 
Genom att arbeta enligt RÄLS vill Strukton skapa en bra arbetsmiljö för våra anställda, vara en pålitlig leverantör, en god beställare och bidra till punktliga och trygga järnvägstransporter för människor och gods.  
 
 
Kontaktperson   
I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Experis Engineering. Hör gärna av dig till Lars Buvall på 08-736 28 48 om det så bara är för att ställa några frågor kring tjänsten eller ha en dialog kring om detta är ditt nästa steg. Om du känner dig redo att söka tjänsten på en gång så är du välkommen att göra det via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/d1e867b4-f833-4d0e-be8d-b9c5cf425a3c/strukton-rail-soker-elchef/

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2018-11-24T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp