VALT JOBB

Vik. projektadministratör sökes till Västerås


Ansök här

Arbetar du som projektadministratör eller administratör idag och vill ta steget in i en ny bransch?  

 
Då vår kära kollega Louise kommer gå på föräldraledigt söker vi nu en duktig projektadministratör till vår etablering i Västerås och vårt kontrakt på Mälarbanan. 
Som projektadministratör kommer du att stödja arbetschefer, platschefer och arbetsledare i arbetet med administrativa uppgifter. Tjänsten avser ett vikariat med start omgående och t.o.m september 2019, i ett stort växande företag med goda möjligheter att fortsätta internt.
 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning
Stödja arbetsledningen med den dagliga administrationen, fakturering och ekonomisk uppföljning samt med uppföljning av tidrapportering.
Du kommer även, vid behov, vara arbetsledningen behjälplig vid bl.a. inköp i vårt affärssystem samt medverka vid interna produktions/planeringsmöten samt vid resurssamordning i kontraktet.  
 
Vi söker dig som har: 
  • Gymnasieutbildning – gärna med samhällsvetenskaplig eller ekonomisk inriktning.
  • Erfarenhet av självständigt administrativt arbete med god vana av att arbeta med olika administrativa datahjälpmedel.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Körkort, B.
  • Vi ser det meriterande om du har erfarenhet inom järnvägsbranschen.
För att uppnå uppställda mål bör du vara ordningsam, framåt och ha lätt för att överblicka och självständigt strukturera ditt arbete. Du bör vara nyfiken och intresserad av att ha kontroll över din arbetsplats och hjälpa till där det behövs. Du är lyhörd och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer med andra. 
 
Start: Omgående, föräldravikariat t.o.m. 2019-09-13.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västerås.
 
Kontaktperson: Platschef Jonas Thuresson, jonas.thuresson@strukton.se
 
 
Välkommen med din ansökan! 

Västerås

Strukton

Ansök senast 2018-11-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp