Aktuellt i branschen

Aktuellt i järnvägsbranschen

Utbildning i spårtrafiksystem och spårfordon i vår

Under våren, den 2 april, startar en uppdragsutbildning på KTH: Spårtrafiksystem och spårfordon. Du kan läsa hela kursplanen här. Kursen pågår till och med 28 maj. Är du intresserad och vill anmäla dig kontakt Mats Berg, professor KTH, e-post: mabe@kth.se, telefon: 070-6522441.

Järnvägspodden

Var tredje vecka kommer ett nytt avsnitt av Järnvägspodden, Trafikverkets podcast för järnvägsbranschen, med nyheter och fördjupningar som rör den svenska järnvägsbranschen. Du kan lyssna på den hos Trafikverket eller i de vanligaste poddapparna.

järnvägspodden

 

Grattis vinnare i Facebooktävlingen!

Linus Backlund vann första priset, en tågresa till Åre, och kommer resa tillsammans med flickvän och två kompisar i mars. − Vi som kommer åka är jag, min flickvän och mina två kompisar som också råkar vara tillsammans. En dubbeldejt kan man säga.

Linus Backlund och Erik Wendel, första- och andrapristagare i Facebooktävlingen.

− Planen som det ser ut nu så ska jag och min bff åka upp till Åre nån gång nu i december, säger Erik Wendel andrapristagare och vinnare av en valfri resa med snabbtåg.

Lovisa Nycander, tredjepristagare.

− Det blir det en liten minisemester i plugget med min bästa kompis eller syster, säger Lovisa Nycander tredjepristagare och vinnare av en tågresa till Göteborg.

Grattis alla pristagare!

Sök ett ex-jobb på KTH

Det finns över 30 olika ex-jobb att söka på KTH just nu. Är du nyfiken på vilka ex-jobb som finns? Kolla in på sidan Utbildningar och filtrera på ex-jobb.

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp