VALT JOBB

Arbetsledare Bana till Södra Stambanan 1, Nässjö


Ansök här

Arbetsledare till Drift och undershåll sökes!

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare och intresserad av en ny och ständigt växande bransch?
 
Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare till vårt drift- och underhållskontrakt på Södra Stambanan 1, med placering i Nässjö. Kontraktet omfattar ett totalentreprenad och innehåller alltifrån drift och avhjälpande- till förebyggande underhåll av spåranläggningen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet på natt samt beredskap förekommer.
 
Vi erbjuder: 
Hos Platschef Magnus Bäckman blir du delaktig i ett drivet gäng, med många yrkeskunniga och erfarna kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning: 
Din uppgift är att arbetsleda en grupp tekniker på Trafikverkets anläggningar.
Som arbetsledare har du personalansvar, samt ansvar för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet inom ditt team. Du ansvarar också för att följa upp kvalitet, resultat, arbetsmiljö och säkerhet. Rollen har många dagliga kontaktytor, med såväl övriga arbetsledare som din platschef, underentreprenörer, leverantörer och beställare. 
Du kommer att jobba tätt tillsammans med den övriga ledningen för kontraktet, där ni gemensamt omfördelar arbetsuppgifter inom gruppen. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet är du ansvarig för att motivera och utveckla personalen på längre sikt. Arbete på helger och nätter samt beredskap kan förekomma.    
 
Vem är du?    
Som person är du driven, ambitiös och resultatmedveten. Du har förmågan att planera och organisera arbetet för dig själv och dina medarbetare, och trivs i att arbeta med människor i en ledande position. I en snabbt föränderlig bransch krävs ett tydligt och rakt ledarskap, och därför behövs också en viss portion pondus och viljestyrka för att klara av denna roll. I arbetsuppgifterna ingår en del administration och du bör därför vara en van datoranvändare.

Meriterande
Vi ser det som ytterst meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning inom spår- eller anläggningsbranschen, och har genomgått utbildning i formellt ledarskap. Har du arbetat inom järnvägsanläggningar sedan tidigare är även det meritertande.
 
För arbete i säkerhetstjänst måste du även bli godkänd för de medicinska krav som ställs: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/

Flytande svenska i både tal och skrift är också en förutsättning för att lyckas i rollen och krävs av säkerhetsskäl på Strukton.
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse    
Placering: Nässjö  
Omfattning: Heltid/Tillsvidare    

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Magnus Bäckman, Platschef Södra Stambanan 1, tel: 010-480 56 54 eller Joakim Ahlström, Contract manager, tel: 010-480 56 30.
 
Välkommen med din ansökan!   
 
 
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Nässjö

Strukton

Ansök senast 2019-03-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp