VALT JOBB

Auktoriserad elinstallatör


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du noggrann och duktig inom elinstallation? Då är du kanske Infranords framtida medarbetare på Region Syd som auktoriserad elinstallatör.

 

Arbetsuppgifter

 

Som auktoriserad elinstallatör ska du på uppdrag av Vice Regionchef stötta ledningen i arbetet med att se till att Infranord följer upprättat egenkontrollprogram utifrån elsäkerhetsverkets föreskrifter. Du fungerar som företrädare för arbetsgivaren i dessa frågor. I arbetet ingår att följa upp, uppdatera och utvärdera elsäkerhetsarbetet inom regionen. Du ska delta i planeringen av projekt samt vara delaktig i genomförandet av dem. Du kommer att stötta i elsäkerhets- och anbudsarbete, examinera nya kopplingsledare, utföra arbetsplatskontroller samt arbeta med avvikelsehantering.
Du ansvarar för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt och efterleva god affärsetik.
Du kommer även att ingå i elinstallatörsforum för regelefterlevnad som drivs av Elsäkerhetssamordnaren.
Placering på någon av Infranords etableringar inom Region Syd. Arbetet innebär resor inom regionen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom el eller har motsvarande erfarenhet. Du har auktorisation för hög- och lågspänning samt praktisk erfarenhet av elteknisk utformning av elanläggningar enligt gällande föreskrifter och standarder. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet från järnvägs/entreprenadbranschen och bandriftsteknikska elarbeten samt arbetat i liknande befattning tidigare. Vidare ses det som meriterande om du har kunskap i EL-VIS programmet.

Vi vill också att du ska ha goda kunskaper inom IT samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personlighet- högt säkerhetstänk, noggrann, strukturerad.

Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och ser därför att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund söker sig till oss.

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Malmö

Infranord

Ansök senast 2019-02-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp