VALT JOBB

Bantekniker sökes till Stockholms Tunnelbana


Ansök här

Nya utmaningar väntar på Stockholms tunnelbana!

Är du bantekniker inom järnvägen idag och på jakt efter nya utmaningar?  
Eller arbetar du inom bygg/anläggning och vill utvecklas i en ständigt växande bransch?
Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu fler drivna bantekniker till vårt drift- och underhållskontrakt tunnelbanan i Stockholm. Arbetet innefattar omväxlande arbetsuppgifter både inom drift- och underhåll såväl som nybyggnation inom reinvesteringsarbeten. Arbetet består bland annat av utbyten av spårväxlar och växelkomponenter, slipersbyten och rälbyten lika former av ronderingar, översyn av spårväxlar, isolskarvar etc. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid, även om dagtidsarbete förekommer i varierande utsträckning. Jourverksamhet med beredskap i hemmet förekommer.
 
Vi erbjuder:  
På tunnelbanans banöverbyggnadsavdelning blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Ett gäng som sätter högt värde på att må bra på jobbet och ha kul med sina kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.
 
Vi söker dig som:  
• Grundläggande banteknisk utbildning alt. några års erfarenhet av bygg och anläggning.  
• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.  
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för att vistas i SL´s anläggningar.  
• Har körkort B, meriterande om du även har C.  
 
Det är meriterande om du har:  
• Någon form av utbildning inom svetsning.  
• Arbetslivserfarenhet från järnvägsbranschen.  
• Behörighet att vistas i spår på SL´s anläggningar (Kat 19).  
 
För arbete i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs:  
https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf
 
Personliga egenskaper
Vi ser att du är en stabil, självgående person med högt kvalitetstänk, som trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst med placering Stockholm, Västberga.  
Kontaktperson vid frågor: Platschef Sebastian Anderblad, sebastian.anderblad@strukton.se  
 
Välkommen med din ansökan!  
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm, Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp