VALT JOBB

Controller med systemansvar till Strukton Rail!


Ansök här

Arbetar du som Controller och brinner du för affärssystem? Är du intresserad av en ny och ständigt växande bransch och redo att ta nästa steg i karriären?  
 
Strukton Rail står inför spännande utmaningar, och söker därför en erfaren och driven systeminriktad Controller till vårt huvudkontor i Västberga, Overheadavdelningen. Som Systeminriktad Controller kommer du att ha huvudansvaret för affärssystemet Navision 4 PS som används av hela verksamheten. Du kommer att ingå i det centrala controllerteamet som idag består av fyra medarbetare och rapportera till ekonomichef. Som den lösningsorienterade person du är och med god vana att arbeta i gränslandet mellan produktion och systemstöd kommer du förvalta, utveckla och förbättra användningen av verksamhetens affärssystem.  
 
Vi erbjuder: 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, flexibla arbetstider samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.  
 
Arbetsbeskrivning: 
Som Controller med systemansvar kommer du, utöver att ha huvudansvaret för affärssystemet Navision 4 PS, säkerställa kompetens i verksamheten genom att stödja och utbilda super users och användarna av systemet. I tjänsten kommer du att arbeta i nära samarbete med central controlling vad gäller ekonomistyrningsfrågor. Du kommer att tillgodose att systemet stödjer företagets ekonomimodell och huvudprocesser. Du kommer att agera som kravställare mot IT-leverantör samt vara navet för integrationer mellan Navision och övriga stödsystem, super users och verksamhet. I tjänsten ingår även att vara behjälplig i avdelningens övriga controllinguppgifter och stötta teamet vid behov.  
 
Vi söker dig som har: 
  • Systeminriktad ekonom med relevant högskoleutbildning inom ekonomi/controlling eller motsvarade.  
  • Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Exempelvis inom controlling, projektredovisning eller ekonomistyrning med koppling till affärssystem och verksamhetsstyrning.  
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.  
 
 Meriterande med erfarenhet från entreprenadverksamhet i större företag. Erfarenhet av att självständigt drivit projekt och förändringsarbete i nära samarbete med verksamheten är också önskvärt.  
 
Tjänsten innebär många olika kontaktytor, därav läggs stor vikt vid att du är lyhörd, kommunikativ och trivs i gruppsamarbeten såväl som att kunna arbeta självständigt. Du behöver ha ett genuint intresse för kombinationen affärssystem och controlling samt tycka om utrednings och analysarbeten. Arbetet kräver att du är bra på att strukturera och organisera.   
 
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Placering: Ekonomiavdelningen, Västberga 
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Ekonomichef, Sofia Sartor, Sofia.Sartor@Strukton.se.  
 
 
Välkommen in med din ansökan!
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp