VALT JOBB

Corporate Partnership Manager


Ansök här

Corporate Partnership Manager

Vill du vara med och utveckla SJs engagemang för entreprenörer? SJ Entreprenör är samlingsnamnet för SJs engagemang för entreprenörer som vill driva och utveckla Sverige. Vi vet att det kan vara både utmanande och tidskrävande att starta och driva företag. Därför vill SJ Entreprenör vara en av de viktigaste krafterna för att hjälpa till. Det gör vi genom samverkan av olika nätverk och vår erfarenhet av att driva ett bolag i 160 år. Vi tror att entreprenörskap driver Sverige framåt, en resa vi vill vara med på!

I rollen som Corporate Partnership Manager på SJ jobbar du inom Företagsförsäljningen med inriktning entreprenör. Du ansvarar för att utveckla SJ engagemang för entreprenörer genom att växa befintliga nätverk samt både utveckla och starta upp nya partnerskap. Du ansvarar för hela processen, från att hitta en ny partner till att skriva avtal och implementera arbetssättet i praktiken. En del i ditt arbete är att skapa samt delta vid aktiviteter som driver försäljning och stärker SJs varumärke inom målgruppen.

Du har en förmåga att tänka nytt och kreativt. Det är av stor vikt att du är intresserad av och förstår en entreprenörs utmaningar och omvandlar dem till tex produktförbättringar inom SJ. Du är både visionären som tar fram en tydlig målbild och samtidigt kan du bryta ner den i mindre delar och börja leverera resultat snabbt.

Du kommer att ingå i SJ Företagsförsäljning som består av 13 personer, vi ansvarar för SJs B2B försäljning till näringsliv, offentliga aktörer och organisationer. Vi har ett brett spektrum av kunder, från enskilda firman till stora företag och organisationer med tusentals anställda.

Det här tror vi om dig:

Du har flera års erfarenhet av att arbeta tillsammans med entreprenörer där du även har byggt upp ett nätverk med allt från investerare till hubbar och verksamheter som stöttar entreprenörer. Du har erfarenhet av projektledning och kan både hålla i och skapa affärsmässiga event. Du är bekväm i att stå på scenen för att inspirera och leda andra.

Du har analytisk förmåga och kan sätta dig in i komplexa material och frågeställningar och utifrån det skapa relevanta budskap. Du är strukturerad och självgående. Du har utpräglat god social kompetens och förmåga att skapa förtroende i både externa som interna relationer.

Du drivs av affärsmässighet och är kommersiellt orienterad med en god helhetssyn.

Naturligtvis har du ett intresse för hållbarhetsfrågor och en tro på att entreprenörskap och hållbarhet hör ihop.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 1 år. Du är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm. Resor inom Sverige kommer att förekomma.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat. SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 288 stationer.

Kontakt:

Ida Thermaenius, Chef Företagsförsäljning, ida.thermaenius@sj.se, 010-751 54 81

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2019-03-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp