VALT JOBB

Eltekniker Lokalbanorna, Strukton Rail


Ansök här

Spännande möjlighet inom El!

Är du eltekniker inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar?  
Eller arbetar du som elektriker inom installation, industri eller liknande och vill utvecklas i en ständigt växande bransch?
Strukton Rail befinner sig i en expansiv fas och söker nu drivna eltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt i Stockholm på våra lokalbanor Lidingöbanan, Spårväg City och Roslagsbanan, med utgångspunkt på vår etablering i Mörby. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser i spårområdet med tillhörande teknikutrymmen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är förlagt både dag- och nattetid samt beredskap i hemmet förekommer.              
 
Vi erbjuder:  
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål med många yrkeskunniga och erfarna kollegor.  
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik och järnväg. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.              
 
Vi söker dig som har:  
• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande.  
• Arbetat nått/några år som yrkeselektriker inom installation och/ eller industri med erfarenhet av t.ex. felsökning och underhållsinsatser.  
• Körkort B.  
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen eller för att vistas i SL´s anläggningar.  
 
Det är meriterande om du har:  
• Grundläggande utbildning i kontaktledningsteknik.  
• Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggning.  
• Utbildning och erfarenhet som kopplingsledare och/eller elsäkerhetsledare.  
• Kat19, TSM inom SL´s anläggningar.  
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.  
Du kan läsa mer på: https://www.strukton.se/utbildningar/halsokrav/halsokrav/  
 
Personliga egenskaper  
Vi ser att du är person som är nyfiken och driven att lära dig våra banor med tillhörande teknik. Med stort fokus på samarbete, kvalitet och effektivitet. Eftersom det ibland kan bli snabba förändringar i planeringen behöver du vara flexibel och öppen för förändringar. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Start: Omgående.  
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Öst och placering i Mörby.  
 
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Gruppchef Markus Klaar på markus.klaar@strukton.se eller telefon: 010-4805707.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Mörby

Strukton

Ansök senast 2019-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp