VALT JOBB

Eltekniker till Drift & Underhåll Södra Stambanan 1


Ansök här

Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående eltekniker till region Öst och vårt drift- och underhållskontrakt Södra Stambanan 1. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.  
 
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål med många yrkeskunniga och erfarna kollegor. 
Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver ha förmåga att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.     
 
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  
Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Vi söker dig som har:   
- Elteknisk utbildning motsvarande gymnasiekompetens   
- Minst två års yrkeserfarenhet som elektriker  
- Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggningar är önskvärt 
- Utbildning och erfarenhet som kopplingsledare är meriterande  
- B-körkort (C-kort är meriterande) 
- Behörighet som förare av LRB är meriterande 
- Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen   
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs, se mer information på http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/.   
 
Personliga egenskaper   
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Eftersom även andra uppgifter än renodlat eltekniskt arbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter.   
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse   
Plats: Någon av orterna: Nässjö, Mjölby, Linköping, Norrköping, Nyköping efter överenskommelse  
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Besvaras av Arbetsledare Henrik Kedfors 010-480 55 20 eller Platschef Magnus Bäckman, 010 – 480 56 54 
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
Välkommen med din ansökan! 

Region Öst

Strukton

Ansök senast 2019-04-01T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp