VALT JOBB

Eltekniker till Stockholm Mitt och Citybanan!


Ansök här

Strukton Rail söker Eltekniker till Stockholm Mitt och Citybanan!

 
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland, Italien, Australien, USA och Saudi Arabien. Strukton Rail har i Sverige 850 medarbetare och omsätter ca 2,5 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.strukton.se
 
Jobbeskrivning  
Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående Eltekniker till region Öst och vårt drift- och underhållskontrakt till Citybanan och Stockholm mitt. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling.  
 
Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail. 
 
Vi söker dig som har:   
• Elteknisk utbildning motsvarande gymnasiekompetens    
• Minst två års yrkeserfarenhet som elektriker  
• Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggningar är önskvärt   
• Körkort B, körkort C är meriterande  
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen  
 
Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet, så som kopplingsledare, är meriterande.  
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Spårbehörighet och säkerhetsutbildning för att få vistas på SL:s anläggningar är meriterande men kan tillhandahållas av arbetsgivaren.  
 
Personliga egenskaper  
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Eftersom även andra uppgifter än renodlat eltekniskt arbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter.  
 
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid  
Plats: Region Öst 
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelia Finetto på Uniflex.
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Ansök via länken nedan: https://www.uniflex.se/jobb/strukton-rail-soker-elektriker-till-stockholm-mitt-citybanan/
 
Välkommen med din ansökan! 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Tomteboda

Strukton

Ansök senast 2019-01-31T00:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp