VALT JOBB

Eltekniker till tunnelbanan i Stockholm


Ansök här

            

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Jobbeskrivning 
Tunnelbanan befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar. Med anledning av det söker vi nu flera duktiga, ansvarsfulla och självgående elektriker. Tjänsterna avser heltidsanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde i tunnelbanan i Stockholm med utgångspunkt i Västberga. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser på perronger och i spårområdet. Arbetstiderna varierar och beredskap i hemmet förekommer. 
 
Vi söker dig som har:  
• Elteknisk utbildning motsvarande gymnasiekompetens  
• Yrkeserfarenhet som elektriker är meriterande 
• B-körkort 
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen  
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Spårbehörighet och säkerhetsutbildning för att få vistas på SL:s anläggningar är meriterande men kan tillhandahållas av arbetsgivaren. 
 
Personliga egenskaper 
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Eftersom även andra uppgifter än renodlat eltekniskt arbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter.  
 
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid  
Plats: Västberga 
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelia Finetto på Uniflex, amelia.finetto@uniflex.se. Du söker tjänsten via länken nedan:
 
Ansök:
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm

Strukton

Ansök senast 2019-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp