VALT JOBB

Entreprenadingenjör till våra investeringsprojekt


Ansök här

Är du en noggrann och driven entreprenadingenjör med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på Region Nord med utgångsplacering i Vännäs.

Som Entreprenadingenjör arbetar du direkt under Platschef med att följa upp tilldelade uppdrag enligt vår affärsprocess. Du arbetar med ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. En annan viktig uppgift är att bevaka kontraktshandlingar, medverka vid produktionsplanering och arbeta med projektstyrning.

Du kommer också att ansvara för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt delta vid byggmöten.

Som Entreprenadingenjör på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Tjänsteresor och arbete på obekväma tider förekommer. Då våra investeringsprojekt många gånger kan vara på annan ort. Så måste du kunna arbeta och bo tillfälligt på annan ort under vissa perioder av året, när verksamheten kräver det.

Du är som Entreprenadingenjör på Infranord en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är har god erfarenhet av projektstyrning, entreprenadjuridik och har god datorvana. Kunskap i engelska är ett krav och övriga språk är meriterande.

Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom entreprenadverksamhet. Du har också god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder.

Ansökan: Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Placeringsort: Vännäs.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Vännäs

Infranord

Ansök senast 2019-01-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp