VALT JOBB

Förare och Maskinoperatörer till Södra Sverige


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Vi behöver bland annat bli fer som arbetar med maskiner och vi söker därför driftiga förare och maskinoperatörer som vill arbeta med Infranords spårbundna fordon.

 

Enheten Produktionsstöd finns över hela Sverige och har som uppdrag att stödja Infranords projekt genom att leverera rätt maskin vid rätt tidpunkt till lägsta möjliga totalkostnad. Infranord har en stor maskinpark för anläggnings- och underhållsprojekt och arbetar med fundamentsättning, spårbyte, spårbyggnation, spårjustering och transport.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. 

 

Arbetsuppgifter:

Som förare har du i uppdrag att framföra Infranords spårbundna fordon, bland annat spårriktare och ballastplogar. Som maskinoperatör kan du ha maskinansvar, ansvar för nivellering eller arbetar med andra maskinnära arbetsuppgifter. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete där du blir Produktionsstöds ansikte utåt och en viktig del i vårt arbete med att ständigt förbättra kvalitet och kundkontakt.

Vi söker dig som ser fördelar med att ha omväxlande arbetstider, trivs i en miljö med högt tempo och gärna arbetar utplacerad i projekt. Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom tjänsten medför mycket resor inom Sverige. Beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete är vanligt förekommande. Du behöver även ha möjlighet att arbeta med andra arbetsuppgifter på annan ort när verksamheten kräver det.

Som förare och maskinoperatör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, alternativt motsvarande kompetens eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av järnvägsbranschen och arbete som förare eller maskinoperatör är meriterande. Vi ser gärna att du som söker har god kompetens inom banteknik och spårjustering eller motsvarande kompetens eller erfarenhet.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst och urvalstest är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. Kompetens som förare samt typutbildning är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, driftig och självständig. Du är kvalitetsmedveten och noggrann men vågar ta egna beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet och ett intresse av arbete med järnväg och maskiner. Då tjänsten kräver god samarbetsförmåga kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2019-02-10


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp