VALT JOBB

Gruppchef Bana


Ansök här

Arbetar du som chef idag och redo för nästa utmaning? Eller är du en duktig ledare som är intresserad av en ny och ständigt växande bransch? 
 
Stockholms Lokalbanor står inför spännande utmaningar och söker en driven och engagerad Gruppchef (anställningsform Platschef) över teknikområdet bana på Roslagsbana, Lidingöbanan och Spårväg City. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare lokaltrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning: 
Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar över budget och planering för banavdelningens drift & underhåll men också för projekt inom ramen för underhållsavtalen (UH2012 & UH 2012B). Utifrån ett affärs – och produktionsperspektiv kommer du att samordna, planera, leda samt utveckla verksamheten och underställd personal för att uppnå regionens mål. I tjänsten kommer du att ha kundkontakt med affärsförvaltare på trafikförvaltningen Stockholms läns landsting. Som Gruppchef (Platschef) kommer du att ha personalansvar med direkt arbetsmiljöansvar över två erfarna och drivna arbetsledare samt tio erfarna bantekniker i andra ledet. I plastledningen på Lokalbanorna finns mycket stöd och det läggs stor vikt vid engagemang och kollegial kamratskap.    
 
För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för människor och ledarskap samt en hög ambitionsnivå. Du leder din personal genom att motivera och föregå med gott exempel, du är van att arbeta med säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö.  
 
Vi söker dig som har: 
  • Gymnasieutbildning, eller motsvarande 
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar 
  • Tidigare erfarenhet av att leda personalgrupper 
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare 
  • Körkort B 
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen eller för att vistas i SLs anläggningar  
 
Meriterande:  
  • Vidareutbildning på universitet eller liknande, (eftergymnasial utbildning).  
 
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Plats: Region Öst, med placering i Mörby. 
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Platschef Lukas Lybeck Sköld, Lukas.Skold@strukton.se.  
 
Välkommen in med din ansökan!   
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 
 
content end

Stockholm, Mörby

Strukton

Ansök senast 2019-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp