VALT JOBB

Gruppchef Helsingborg och Trelleborg


Ansök här

Gruppchef till Green Cargo Helsingborg & Trelleborg

Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik i ett nätverk som når ut över hela Sverige och den europeiska kontinenten. Vi är Sveriges i särklass mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och ligger i framkant i dagens konkurrens- och lösningstänkande. Vi erbjuder hållbar logistik – transporter som är miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara. Alltid i kombination med den omfattande kompetens vi har byggt upp över åren. Green Cargos erbjudande till kunder och kollegor är ett med hjärta och hjärna. Vill du bli en del av oss? Läs mer på www.greencargo.com.

Dina arbetsuppgifter

Gruppchefen ansvarar för att produktionen sker resurseffektivt och motsvarar vårt kundlöfte. I ansvaret ingår att säkra att leveransen genomförs säkert och enligt lagstiftning, regler och korrekta arbetsmetoder. Gruppchefen har personal- och resultatansvar och rapporterar till och biträder Driftområdeschef. Personalgruppen består av medarbetare som arbetar på våra bangårdar.

Tillsammans med planeringsavdelningen ansvarar du för en effektiv bemanningsplanering. Du säkerställer rätt kompetens och resurser på kort och lång sikt samt säkerställer att medarbetarna kan ta ansvar för sitt uppdrag, sina mål och sin kompetensutveckling. Genom att skapa motivation och engagemang bidrar du till att skapa en utvecklande arbetsplats. Du bryter ned handlingsplaner och mål till grupp/individnivå och följer kontinuerligt upp resultat.

Du driver och ansvarar för arbetsmiljö- och hälsoarbetet i din grupp, säkerställa att olyckor, tillbud och förhållanden rapporteras och utreds. Dessutom samverkar du med arbetstagarorganisationer inom ditt arbetsområde. Som gruppchef stödjer du och utvecklar dina medarbetare för att kunna driva förändringsprocesser och kvalitetsarbete framåt.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda människor, gärna inom logistik eller transportbranschen. Har du erfarenhet av järnvägsproduktion är detta meriterande likaså om du har eftergymnasial utbildning.

Som ledare har du ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta med och utveckla både dina medarbetare och dina kollegor. Med ditt ledarskap skapar du delaktighet genom dialog och pekar ut riktningen genom att lyssna, återkoppla och följa upp medarbetarnas idéer, prestationer och beteenden.

Du visar engagemang för organisationen och skapar goda relationer och nätverk. Du har förmåga att såväl ta initiativ och arbeta självständigt som att följa instruktioner och processer. Du arbetar produktivt, hanterar krav och har lätt för att fatta beslut, även i pressade situationer. Tjänsten kräver att du har mycket god datorvana och B-körkort.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med omväxlande arbetsuppgifter på en arbetsplats där säkerheten för våra anställda och leveransen till våra kunder är i fokus. Läs mer om hur det är att jobba hos oss http://www.greencargo.com/sv/jobba-hos-oss/.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Nilsson, Driftområdeschef mikael.nilsson@greencargo.com.

Välkommen med din ansökan senast 20 januari!

Helsingborg och Trelleborg

Green Cargo

Ansök senast 2019-01-20


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp