VALT JOBB

Lokförarchef


Ansök här

Är du vår nya Lokförarchef i Göteborg?

Har du flera års erfarenhet av operativt arbete inom tågbranschen. Är du en tydlig ledare som gillar att motivera dina medarbetare och skapa goda relationer? Har du analytisk förmåga samt ekonomisk förståelse?

Jobbar du proaktivt samtidigt som du ser vikten av säkerhet, punktlighet och god service? Vill du vara med och starta upp en ny persontrafik mellan Göteborg-Stockholm Stockholm samt en ny godstrafik med virkestransporter för Södra skogsägarna?  Då ska du läsa vidare.

Hur ser rollen ut?

Som lokförarchef ansvarar, leder och stödjer du förare, ombordpersonal och instruktörer samt säkerställer att den operativa verksamheten i ditt område drivs på ett säkert, effektivt och pålitligt sätt. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att Hector Rail levererar en utmärk service till våra kunder samtidigt som vi följer säkerhetsrutiner, lagar och regler. 

 Som person är du driven, analytisk och kommunikativ, har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att motivera och engagera dina medarbetare. Du är rak och tydlig i din kommunikation samt ser till att saker och ting genomförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi söker dig som har flera års erfarenhet från ledande operativa roller inom järnvägsbranschen samt god kännedom av branschen. Meriterande är om du har erfarenhet av gods eller persontrafik och har en dokumenterad ledarskapsutbildning. Du har en hög datavana samt goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänstens placering är i Göteborg.

För att söka tjänsten, skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till: job@hectorrail.com Intervjuer sker löpande 

Göteborg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp