VALT JOBB

Lokförarchef


Ansök här

Redo för en ny utmaning?

Är du vår nya lokförarchef i Borlänge?

Har du flera års erfarenhet av operativt arbete. Är du en tydlig ledare som gillar att motivera dina medarbetare och skapa goda relationer?

Har du analytisk förmåga samt ekonomisk förståelse? Jobbar du proaktivt samtidigt som du ser vikten av säkerhet, punktlighet och god service?

Då ska du läsa vidare.

Hur ser rollen ut?

Som lokförarchef ansvarar, leder och stödjer du förare och instruktörer samt säkerställer att den operativa verksamheten i ditt område drivs på ett säkert, effektivt och pålitligt sätt.

Tillsammans med dina medarbetare ser du till att Hector Rail levererar en utmärk service till våra kunder samtidigt som vi följer säkerhetsrutiner, lagar och regler.

Tjänstens placering är i Borlänge.

Vem är du?

Som person är du driven, analytisk och kommunikativ, har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att motivera och engagera dina medarbetare. Du är rak och tydlig i din kommunikation samt ser till att saker och ting genomförs på ett säkert och effektivt sätt.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från ledande operativa roller. Meriterande är om du har erfarenhet av från järnvägsbranschen inom gods eller persontrafik och har en dokumenterad ledarskapsutbildning. Du har en hög datavana samt goda kunskaper i Officepaketet.

För att söka tjänsten, skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till:  job@hectorrail.com 

Intervjuer sker löpande

Hector Rail

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. Vi är 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge och Danmark

Borlänge

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp