VALT JOBB

Lokförarchef


Ansök här

Är du vår nya lokförarchef i Kil och Kongsvinger?

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. Vi är 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge och Danmark

Redo för en ny utmaning?

Har du flera års erfarenhet av operativt arbete inom tågbranschen och som lokförare? Är du en tydlig ledare som gillar att motivera dina medarbetare och skapa goda relationer?

Har du analytisk förmåga samt ekonomisk förståelse? Jobbar du proaktivt samtidigt som du ser vikten av punktlighet, säkerhet och god service?

Då ska du läsa vidare.

Hur ser rollen ut?

Som Lokförarchef ansvarar du för att säkerställa att den operativa verksamheten i ditt område drivs på ett pålitligt, effektivt och säkert sätt. Du leder och stödjer förare och instruktörer som säkerställer att Hector Rail utför en punktlig och tillförlitlig leverans av tågplaner.

Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att Hector Rail levererar en utmärk service till våra kunder samtidigt som vi följer säkerhetsrutiner, lagar och regler.

Vem är du?

Som person är du driven, analytisk och kommunikativ, har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att motivera och engagera dina medarbetare. Du är rak och tydlig i din kommunikation samt ser till att saker och ting genomförs på ett effektivt och säkert sätt.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från ledande operativa roller inom järnvägsbranschen samt god kännedom av branschen. Meriterande är om du har erfarenhet av svenska samt Norsk järnväg. Du har en hög datavana samt goda kunskaper i Officepaketet.

För att söka tjänsten skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com

Ange “Lokförarchef Kil/Kongsvinger” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kil/Kongsvinger

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp