VALT JOBB

Lokförare


Ansök här

Lokförare till Göteborg

Tycker du att det är en spännande utmaning att kombinera persontrafik samt godstrafik?

Hector Rail expanderar och startar en ny stationeringsort och söker nu Lokförare med placeringsort i Göteborg. Möjlighet kan komma att finnas så att man kan starta viss del av sin tjänstgöring i Varberg vid önskemål.

Åkstation Göteborg öppnar under hösten 2020 och fram till dess vill vi rekrytera och utbilda förare för att vara rätt rustade och varma i kläderna inför trafikstart.

Vem är du?

Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har minst sex månaders yrkeserfarenhet, gärna från tung godstrafik samt persontrafik.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och noggrann. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till att utveckla företagets verksamhet.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com.

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com. Ange “Stationering Göteborg ” i ämnesraden.

Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Hector Rail

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Göteborg

Hector Rail

Ansök senast 2020-04-30


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp