VALT JOBB

Ombordpersonal


Ansök här

Ombordpersonal

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Vi växer och förändras och har därför behov av flera kompetenta medarbetare:

Om du har servicekänsla ända ut i fingerspetsarna, är säkerhetsmedveten och gillar att resa? Då skall du läsa vidare.

Hector Rail expanderar och ska köra persontåg för Flixtrain. Vi söker för detta ändamål ombordpersonal med placering i Göteborg.

Som ombordpersonal har du ansvar för att våra resenärer får en säker och trygg resa. Du ansvarar för att ge utmärkt service, biljettvisering och information under resan. Du har också ansvar för ordningen ombord, vilket innefattar att hålla rent och snyggt under färdens gång. Du har ett stort trafik-säkerhetsansvar som bland annat inkluderar att dörrarna stängs säkert och i rätt tid, i samband med på-och avstigning vid plattformen. Du ansvarar för avgångssignalering, att tåget kommer iväg säkert från stationerna. Även särskilt ombordansvar förekommer, med ansvar vid viss förekommande växling.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som gillar utmaningar och inte är rädd för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är ansvarstagande och ordningsam samt sätter säkerheten främst. Att du gillar att ge service på en hög nivå ser vi som en självklarhet. Arbetstempot är tidvis högt, därför är det viktigt att du har god stresstålighet.

Du trivs med att arbeta självständigt, du är kommunikativ samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska.

Tidigare erfarenheter av kundservice och/eller trafiksäkerhet är meriterande.  I och med förekomna arbetsuppgifter råder gällande myndighetskrav på hälsokontroll och yrkespsykologiska tester.

Våra tågrullar veckans alla dagar året runt, vilket innebär att arbetet inkluderar skifttjänstgöring och helgarbete samt övernattning på annan ort. Då arbetstiderna går utanför kommunaltrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar månadslön. Även timanställning kommer kunna erbjudas. Tillträde enligt överenskommelse. Mer information om Hector Rail finner du på www.hectorrail.com. Information om Flixtrain.

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till internaljobs@hectorrail.com. Ange “Ombordpersonal Flixtrain” i ämnesraden.

Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Göteborg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp