VALT JOBB

Personalplanerare


Ansök här

Hector Rail söker nu en Personalplanerare med placering i Danderyd eller Hallsberg

Redo för en ny utmaning?

Har du en utbildning inom transport och logistik eller längre erfarenhet av planering. Är du analytisk, lösningsorienterad samt har en god ekonomisk och logistisk förståelse? Hector Rail erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö.

Hur ser rollen ut?

Som personalplanerare på Hector Rail ansvarar du för att planera vår produktionspersonal enligt uppsatta mål och riktlinjer.

Du har en central och viktig roll med hög tillgänglighet och arbetar nära medarbetare samt avdelningschefer.    

I rollen ingår det bland annat uppgifter som:

  • Prognosticera och planera bemanningen på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt
  • Planering av personal enligt lagar, rutiner och kollektivavtal
  • Arbeta med ständiga förbättringar inom Planeringen
  • Redovisning av relevanta nyckeltal  
  • Delta i förhandlingar med fackförbunden

Vem är du?

Som person är du självgående, noggrann, analytisk och strukturerad har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att leda och fördela arbetet på ett effektivt och affärsmässigt sätt.

Det är viktigt att du kan fatta korrekt avvägda beslut i en arbetsmiljö med högt tempo och på ett självgående sätt ha förmåga att prioritera utifrån verksamhetens skiftande behov.

Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna inom teknik, logistik eller transport. Alternativt minst 3 årig gymnasialutbildning och några års erfarenhet av planering. Du har en god datavana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Erfarenhet av planeringssystem är meriterande.

I rollen behöver du förutom svenska, kunna vara bekväm med att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt. Grundkunskaper i tyska, danska eller norska är meriterande.

Maila din ansökan till:job@hectorrail.com

Hector Rail

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

Danderyd eller Hallsberg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp