VALT JOBB

HR-specialist inom rekrytering (vikariat)


Ansök här

Vill du arbeta med rekrytering hos en av Dalarnas mest spännande arbetsgivare? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. På rekrytering arbetar vi evidensbaserat för att ha en innovativ rekryteringsprocess som både är träffsäker och ger en bra kandidatupplevelse.

Trafikverket arbetar för att "göra Sverige närmare" och en nyckel i det arbetet är att vi lyckas rekrytera in rätt medarbetare. Eftersom vi befinner oss i den expansiva anläggningsbranschen där projekten är komplexa och utmaningarna många behöver vi en rekryteringsverksamhet som kännetecknas av kvalitet, aktivitet och kreativitet. Vi söker nu dig som vill och kan bidra till effektfulla rekryteringar!

Vi söker en vikarie fram till oktober 2020

Som HR-specialist är du en konsultativ och rådgivande partner till våra chefer. Du driver specialistrekryteringar inom alla våra affärsområden, så som IT, samhällsplanering, teknik, ekonomi och säkerhet.  Förutom Trafikverkets chefer så är dina kontaktytor även HR-partners och Trafikverkets övriga rekryterare. Genom att ha ett transparent arbetssätt och ett stort erfarenhetsutbyte inom enheten stärks vi i vår profession - både som grupp och som individer. Inom enheten finns även administrativ personal som har till syfte att stötta och avlasta våra rekryterare.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning personal- eller beteendevetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • har erfarenhet av att driva egna rekryteringsuppdrag utifrån kompetensbaserade metoder
  • har drivit flertal specialistrekryteringar självständigt
  • har erfarenhet att använda normativa tester i dina rekryteringar
  • har en god analytisk förmåga och förstår snabbt olika funktioner och verksamheter - vilket är en förutsättning för att kunna föra konstruktiva samtal med chefer och kandidater

Som person är du självständig och driver dina rekryteringar framåt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du delar med dig av dina kunskaper och lär dig av andra. I din kommunikation är du lyhörd, coachande och tydlig.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2019-05-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp