VALT JOBB

HR-specialist Rekrytering


Ansök här

Vill du arbeta som HR-specialist i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. På HR arbetar vi för att skapa en modern och attraktiv arbetsplats, med rätt kompetens på rätt plats i organisationen. Vi har ett strategiskt och funktionellt HR-ansvar för hela Trafikverket och bidrar med stöd och styrning inom HR-området till organisation och chefer. Frågor som kompetensförsörjning, avtal, villkor, arbetsmiljö, hälsa och organisation ingår i vårt uppdrag. Dessutom är det vår uppgift att stärka Trafikverkets ställning som en attraktiv arbetsgivare, för såväl egna som framtida medarbetare. Vår ambition är att skapa en stimulerande arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang. 

Nu behöver vi förstärka vårt engagerade och professionella team i Solna!

Brinner du för kompetensbaserad rekrytering, chefsstöd och kandidatupplevelse lika mycket som vi? Då vill vi jobba med dig!

Trafikverket står inför stora rekryteringsbehov tillsammans med att vår enhet har ett spännande fortsatt arbete med att utveckla Trafikverkets rekrytering till nästa nivå. Som HR-specialist inom rekrytering blir du viktig för att bidra till utvecklingen mot en ännu högre kvalitet och professionalisering i våra rekryteringsprocesser. Arbetsuppgifterna spänner över hela rekryteringsprocessen - från start till mål - och du kommer att arbeta självständigt i flera parallella processer samtidigt. Eftersom Trafikverket har över 150 olika yrken är arbetet omväxlande, lärorikt och framförallt roligt! Hos oss får du möjlighet att utveckla bred och unik förståelse för många olika områden, exempelvis IT, samhällsplanering, teknik, ekonomi och säkerhet. Som HR-specialist är du en konsultativ och rådgivande partner till våra chefer och stöttar genom hela rekryteringsprocessen. Du är trygg i din kompetens och trivs med att hantera såväl detaljerna i en rekryteringsprocess, som att vara ett coachande stöd till den rekryterande chefen!

Vi söker dig som

  • har en examen inom personal- och arbetslivsområdet eller liknande utbildning tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • har några års erfarenhet av hela rekryteringsprocessen
  • har erfarenhet av att arbeta kompetensbaserat

Det är meriterande om du

  • har arbetat som rekryteringskonsult eller HR-specialist inriktat mot rekrytering
  • har erfarenhet av testverktyg

För att du ska trivas i rollen som HR-specialist gillar du högt tempo i en föränderlig miljö. I det nära samarbetet med rekryterande chef är du kvalitetsmedveten och har förmåga att styra processen framåt. Gentemot kandidat har du ett professionellt bemötande med hög integritet. I teamet bidrar du med energi och arbetsglädje. Självklart är du självständig och strukturerad och brinner för att ge god service och leverera hög kvalitet.

Då Trafikverket verkar över hela Sverige förekommer resor i tjänsten.

Urvalstester kommer att användas i denna rekrytering.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2019-02-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp