VALT JOBB

Arbetsledare Banteknik


Ansök här

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet.

Infranord söker en arbetsledare med ansvar för banteknik med placering i Borlänge

Infranord är ledande i Norden på att bygga och underhålla järnväg. Vi erbjuder innovativa lösningar, effektiva processer och branschledande kompetens för framtidens säkra och miljömässigt hållbara järnvägsnät. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Andra arbetar med frågor inom ekonomi, personal, utbildning, kvalitet, miljö, säkerhet, kommunikation eller med utredningar av olika slag.

 

Arbetsuppgifter:

Som arbetsledare på Infranord har du personalansvar för ett antal tekniker i din arbetsgrupp. På uppdrag av platschef ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbeten.

Du kommer bland annat att:

  • Förmedla teknikstöd till medarbetarna
  • Planera och arbetsleda banarbeten
  • Hålla platschefen löpande underrättad om anläggningens status, kundens behov
    och önskemål samt behov av ändrings- och tilläggsarbeten
  • Ansvara för att tilldelat uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor
  • Medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Bidra till samsyn och enighet, bland annat då det gäller företagets visioner och mål
  • Driva arbetet framåt genom att coacha och övertyga


Som arbetsledare på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet samt att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete kan förekomma. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det.

 

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har även avtal med företagshälsovården.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från järnvägsbranschen alternativt motsvarande kompetens eller erfarenhet. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god datorvana.

Vill du arbeta i en grupp med målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker? Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du har därför ett stort säkerhetstänkande. Vidare är du van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och har goda ledaregenskaper.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Kontaktpersoner:

Platschef Tommie Mattsson Mobil: 070-2742932

Personalgeneralist Pia Svanbeck, Mobil: 0724510274

Fackliga kontaktpersoner:

Magnus Johansson, Seko, Mobil: 072-7356203 

Lars-Erik Mott, SACO-TJ, Mobil: 070-316 94 29

Anna-Karin Westman, ST, Mobil: 070-663 60 57

 

Ansökan:

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Borlänge

Infranord

Ansök senast 2020-12-13


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp