VALT JOBB

Arbetsledare Banteknik & Spårsvets i Varberg


Ansök här

Är du en driven ledare och duktig på att skapa framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare inom banteknik och spårsvets på Region Syd i Varberg. 

Arbetsuppgifter:
Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för teknikerna i din arbetsgrupp. Du motiverar ditt team att nå resultat genom god planering och uppföljning. Du är initiativtagande och en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett drivande intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

Det innebär bland annat att du:

 • Leder, planerar och fördelar arbetet i din grupp
 • Verkar för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
 • Kartlägga behovet av kompetensutveckling och ansvara för medarbetarsamtal
 • Har företagets visioner och mål som motiverande faktor i arbetet

På uppdrag av Platschef ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbeten. Det innebär att du:

 • Ansvarar för att dina uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor
 • Medverkar till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
 • Säkerställer en hög kvalitet och måluppfyllnad
 • Deltaga i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dessa

Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.

Kvalifikationer:
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att leda och bygga självständiga team som vill och kan ta ansvar. Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det.

Vi ser även att du har:

 • Lägst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande
 • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller entreprenadbranschen
 • Erfarenhet av arbetsledning
 • God IT-vana
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • B-körkort

Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning.

 

Kontakt: 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Daniel Erlandsson, 010-121 33 82

Fackliga kontaktpersoner:

Seko Stefan Bergstaf, 010-121 12 21
Saco-Tj Claes Skoglund, 010-121 33 51
ST Roland Bång, 010-121 24 72Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2 juli 2021. Vi tillämpar arbetspsykologiska tester som genomförs i samband med urvalsprocessen.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1900 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. 

Infranord – Spåret till framtiden. 

Varberg

Infranord

Ansök senast 2021-07-02


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp