VALT JOBB

Bantekniker / Spårsvetsare till Stockholm / Södertälje


Ansök här

Är du en noggrann och driven Bantekniker / Spårsvetsare med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på region Mitt.

Bli en av oss!  

Till Infranords kompetenta och positiva gäng i Stockholm söker vi nu en kollega som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor.   

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.  

Arbetsuppgifter:

Som Bantekniker / Spårsvetsare kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt i vissa fall nybyggnation. Tjänsten innebär att du bland annat kommer att arbeta med akut felavhjälpning, spårsvetsning, räls- och slipersbyten och diverse järnvägstekniska underhållsarbeten.

Som Bantekniker / Spårsvetsare på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder

Som Bantekniker / Spårsvetsare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och ett bra kundbemötande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är önskvärt med en banteknisk vidareutbildning och ett par års erfarenhet från järnvägsbranschen. Kompetens och erfarenhet inom spårsvetsning är meriterande. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav och det är meriterande med C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Kontaktpersoner: 

Mikael Hanni, Arbetsledare Bana 

010-121 50 48

Anders Nygårds, Platschef

010- 121 25 69

Johnny Nadérus, Seko

010- 121 33 94

Ansökan:

Senaste ansökningsdatum är 13 juni och urval sker löpande, därför är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden.

Stockholm / Södertälje

Infranord

Ansök senast 2021-06-13


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp