VALT JOBB

Entreprenadingenjör Kraft


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en noggrann och driven Entreprenadingenjör med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på region Syd inom Kraft.

Arbetsuppgifter:

Som Entreprenadingenjör arbetar du med rapportskrivning, uppföljning av produktion och ekonomi, dokumentation samt kundrelaterade leveransfrågor. En annan viktig uppgift är att bevaka kontraktshandlingar, medverka vid produktionsplanering och arbeta med projektstyrning. Du kommer också att ansvara för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt delta vid byggmöten.

Som Entreprenadingenjör på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Entreprenadingenjör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande bakgrund som kan bedömas likvärdigt. Du har god erfarenhet av kundrelaterade frågor och vana att korrespondera med kunder. Du har dessutom erfarenhet av utbildningsfrågor och administration kring hantering, bokning och uppföljning av utbildningar. God datorvana samt en förmåga att på ett obehindrat sätt utrycka sig väl på Svenska är ett krav för tjänsten.

Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad samt har en administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med 2021-12-31.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Göteborg med omnejd eller enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2020-11-22


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp