VALT JOBB

Entreprenadingenjör till Bollnäs


Ansök här

Är du en driven och affärsmässig person med stort kundfokus? Då kan du vara Infranords framtida Entreprenadingenjör till Region Mitt.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda alla våra anställda möjligheten att tillsammans bidra till en hållbar utveckling. Detta gör vi på ett respektfullt och profesionellt sätt. 

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal, tele och mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

 

Arbetsuppgifter:

Som Entreprenadingenjör på Infranord är det viktigt att ha ett "entreprenadtänk" och affärsmässighet i ryggmärgen. Du rapporterar till Platschefen och ansvarar för ekonomisk uppföljning och prognosarbetet i projektet. Du ska bevaka kontraktshandlingar och medverka vid produktionskalkylsarbete och produktionsplanering och finns hela tiden vid Platschefens sida för att stötta denne i projektet.  

I rollen förväntas det att man följer upp framdriften och tillser att processer efterlevs. Vi söker dig som alltid strävar efter att förbättra lönsamhet och nå uppsatta mål. På uppdrag av Platschefen har du en kontrollfunktion av inhyrda/UE resurser. Vidare är Entreprenadingenjörens uppgift att upprätta dokumentation (så som relationshandlingar och projektplaner) och du kommer även att delta i kundmöten.

Vi söker dig som alltid eftersträvar hög kvalitet i det arbete du gör och efterlever god affärsetik i mötet med kunder. Du bör även vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är. Det är viktigt att ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet samt säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta både effektivt med detaljfrågor och ha god förståelse för en komplex helhet.

Som Entreprenadingenjör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har examen från Universitet/Högskola alternativt motsvarande kompetens och det är önskvärt att du har 2-3 års erfarenhet från likande arbete. Erfarenhet från infrastrukturbranschen eller byggbranschen är meriterande. 

Du har god erfarenhet av kundrelaterade frågor och vana att korrespondera med kunder. Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad och du trivs att ha ett strukturerat arbetssätt.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

 

Kontaktpersoner:

Platschef Jan Wallin Mobil: 070-327 89 11

Personalgeneralist Pia Svanbeck, Mobil: 072-451 02 74

Fackliga kontaktpersoner:

Håkan Andersson, Seko, Mobil: 070-640 86 80

Lars-Erik Mott, SACO-TJ, Mobil: 070-316 94 29

Anna-Karin Westman, ST, Mobil: 070-663 60 57

 

Ansökan:

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Bollnäs

Infranord

Ansök senast 2020-12-13


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp