VALT JOBB

Entreprenadingenjör till Borås


Ansök här

Är du en driven och affärsmässig person? Då är du Infranords framtida Entreprenadingenjör i Borås

 

Arbetsuppgifter: 

På Infranord kan du, med din målinriktade och affärsmässiga inställning som Entreprenadingenjör, bidra till samhällets utveckling och en hållbar framtid.   

Som Entreprenadingenjör på Infranord har du en varierad roll med många kontaktytorI nära samarbete med platschefen, arbetar du självständigt med fakturering, ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. Med ett öga för ständig förbättring, bevakar du kontraktshandlingar och arbetar med projektstyrning. Du deltar i byggmöten och är aktiv i uppföljning av framdriften av projekten. Du får användning för dina sociala färdigheter och motiveras av att vara med där det händer.  

Som medarbetare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och strålande kundbemötande 

 

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk eller ekonomisk inriktning eller med motsvarande bakgrund. Du har god erfarenhet av projektstyrning, entreprenadjuridik och utöver god kunskap i Officepaketet är det meriterande med tidigare erfarenhet av affärssystemet Agresso 

Som person är du strukturerad och ser lösningar när du står inför en utmaning. Du har en god analytisk förmåga och arbetar målinriktat och är initiativtagande. Vi värdesätter din positiva attityd, samarbetsförmåga och fallenhet att bygga förtroende. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Meriterande är tidigare erfarenhet från järnväg-, bygg- eller anläggningsbranschen. 

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Tjänsteresor och visst arbete på obekväma tider förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. 

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. 

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1900 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal, tele och mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. 

Infranord – Spåret till framtiden.  

Borås

Infranord

Ansök senast 2020-12-09


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp