VALT JOBB

Personalgeneralist


Ansök här

Spåret till framtiden - nu söker vi en

Personalgeneralist

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en driven och relationsskapande person som vill verka inom en framtidsbransch? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare på region syd i Halmstad. 

 

Arbetsuppgifter

Som personalgeneralist är du expert inom HR-området och kommer att fungera som stöd till chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer huvudsakligen att hantera ärenden inom arbetsrättsliga frågor, rekrytering, rehabilitering, avveckling samt löpande personaladministration. Detta innebär att du är trygg i en självständig roll med mycket ansvar, stor vikt på engagemang och leveransförmåga kommer att ställas.

Du kommer ha ett tätt samarbete med flera funktioner, övriga personalgeneralister och de ca 40 chefer som du stöttar. Rollen omfattar även kontakt och samarbete med ATO i diverse samverkansfrågor och större processer såsom till exempelvis lönerevision och förhandlingar.

Som personalgeneralist kommer du att vara involverad i våra personalprocesser och utvecklandet av dessa. Du rapporterar till Chef Verksamhetsstöd och tillhör ett team där du har en kollega med samma funktion inom regionen.

Kvalifikationer

I rollen som personalgeneralist ser vi gärna att du har akademisk examen med personalvetenskaplig inriktning eller motsvarande relevant utbildning. Du ska ha minst 2-3 års erfarenhet av personalområdet där du har arbetat brett. Kunskaper inom arbetsrätt, både teoretiskt och praktiskt och vana av kollektivavtal och förhandlingar, såväl enkla som komplexa är meriterande.

Som person måste du ta egna initiativ och ha förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi söker dig som är van vid att driva frågor och är en ”doer”. Vidare är du duktig på att kommunicera i både tal och skrift och räds inte för att tala inför andra. Du bör ha en hög servicegrad, inger förtroende och har lätt för att skapa relationer. Du har stor integritet med ett professionellt arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver att du har B-körkort och eftersom området är geografiskt spritt måste du ha möjlighet att resa över dagen i södra Sverige för att besöka våra platskontor.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tillämpar arbetspsykologiska tester som genomförs i samband med urvalsprocessen.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 


 

Halmstad

Infranord

Ansök senast 2020-08-09


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp