VALT JOBB

Projektadministratör


Ansök här

 

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Är du en noggrann och driven administratör med stort driv? Då är du Infranords framtida Projektadministratör på region väst i Kil.

Arbetsuppgifter:

Som Projektadministratör på Infranord kommer du att stödja platsledningen i att administrera tilldelade uppdrag. Tjänsten innebär också lagerhantering där ditt uppdrag består i att ta registrera och ta emot leveranser på tre av våra orter; Kil, Kristinehamn och Mellerud.
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Medverka vid upprättande av dokumentation
  • Administrera fakturering och dokumentation kring fakturor
  • Medverka vid ekonomisk uppföljning
  • Medverka vid produktionsplanering
  • Administration och arbete kring lagerverksamhet
  • Relationshandlingar

Som Projektadministratör på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.
Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor förekommer, du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och erfarenhet av ekonomiadministration eller motsvarande. Det är meriterande att ha erfarenhet av järnvägs- eller entreprenadbranschen samt erfarenhet av lagerhantering. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har truckkort.
Som person är du noggrann, driven, kvalitetsmedveten samt självgående. Du har god datorvana och hanterar Officepaketet obehindrat.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Fackliga kontaktpersoner:

Saco-tj: Claes Skoglund tel: 010-121 33 51
Seko: Rickard Andrén tel:010-121 76 70
ST: Roland Bång tel: 010-121 24 72

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Kil

Infranord

Ansök senast 2019-08-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp