VALT JOBB

Teletekniker till vårt nya telekontrakt med SL i Stockholm


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en driven tekniker med erfarenhet av teleteknik? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare på vårt nya telekontrakt med SL i Stockholm. 

 

 

 

Arbetsuppgifter:

Som teletekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar brett inom det teletekniska området. Det kan innebära arbete med bland annat opto- och kopparkabel, trafikinformationsanläggningar, data och telenät. Våra teletekniker arbetar även en del med lågspänning, drar kabel och monterar skyltar.

Trafiksäkerheten är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och därför är arbetet ansvarsfullt och säkerheten sätts alltid främst.

Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. 

Kvalifikationer:

För arbete som teletekniker krävs lägst gymnasieutbildning inom elteknik, gärna teleinriktning, eller likvärdig erfarenhet. Vi söker särskilt dig som har erfarenhet av arbete med teleteknik inom infrastrukturbranschen och/eller eftergymnasial utbildning inom teleteknik. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet från data/telekommunikation och svagströmsarbeten samt arbete inom SLs infrastruktur för det aktuella teknikområdet. 

Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss. 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner:
Platschef Erik Wedemalm, 010-121 72 85
Sofia Plym Arkert (HR), 010-121 43 77
Johnny Nadérus (Seko), 010-121 33 94 
Anna-Karin Westman (ST), 010-121 43 04
Lars-Erik Mott (SACO-TJ), 010-121 33 07  

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

 

 

Årsta

Infranord

Ansök senast 2019-11-22


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp