VALT JOBB

Verkstadschef


Ansök här

Infranord AB söker nu en Verkstadschef till Produktionsstöds verkstäder i Norra Sverige, som för närvarande är placerade i Boden, Kiruna och Mellansel.

Arbetsuppgifter:
Som Verkstadschef har du ansvar för Infranords maskinverkstäder samt personalansvar för verkstädernas maskintekniker och besiktningsmän. En del av underhållsarbetet sker ute på fält. I dina arbetsuppgifter ingår planering av verksamheten och resurser, liksom alla arbetsuppgifter som ett personal- och budgetansvar innebär. Du ser till så att verkstäderna uppfyller de kvalitetskrav och regler som finns för verksamheten och svarar för en god arbetsmiljö. En viktig del i tjänsten är att arbeta med ständiga förbättringar och att införa effektiva arbetssätt i verksamheten.

Du förväntas resa mellan verkstäderna för att hålla en kontinuerlig kontakta med medarbetarna.

Som Verkstadschef på Infranord ansvarar du vidare för att säkerställa säkerhet, kvalitet, affärsmässigt agerande samt efterleva god affärsetik. I en lärande organisation ansvarar du för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet samt att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Kvalifikationer och krav för tjänsten:

  • För tjänsten söker vi dig med ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt som strävar efter att leverera det vi utlovar till våra kunder.
  • Vi söker dig med fordonsteknisk bakgrund och några års erfarenhet från en liknande verksamhet, gärna från fordonsbranschen eller någon underhållsindustri.
  • Du har goda och dokumenterade ledaregenskaper, ett starkt driv och motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar.
  • Du tar tillvara på det som fungerar bra, är lyhörd och driver förbättringsarbete där så krävs.
  • Fokus på säkerhet, leveranskvalitet och en god arbetsmiljö är självklarheter för dig.
  • I denna tjänst är goda IT-kunskaper och körkort B ett krav, liksom goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Infranord genomför hälsoundersökning med tillhörande drogtest innan beslut om anställning, vilket är obligatorisk för samtliga anställda.
 
Erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen och förändringsarbete är mycket meriterande.
Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden.
 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Boden

Infranord

Ansök senast 2019-11-24


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp