VALT JOBB

Verkstadschef Södra Sverige


Ansök här

Som Verkstadschef har du ansvar för Infranords maskinverkstäder placerade i Kristianstad, Göteborg och Örebro samt personalansvar för verkstädernas maskintekniker och besiktningsmän. En del av underhållsarbetet sker ute på fält.

I dina arbetsuppgifter ingår planering av verksamheten och resurser, liksom alla arbetsuppgifter som ett personal- och budgetansvar innebär. Du ser till så att verkstäderna uppfyller de kvalitetskrav och regler som finns för verksamheten och svarar för en god arbetsmiljö. En viktig del i tjänsten är att arbeta med ständiga förbättringar och att införa effektiva arbetssätt i verksamheten. 

Du förväntas resa mellan verkstäderna för att hålla en kontinuerlig kontakta med medarbetarna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med fordonsteknisk bakgrund och några års erfarenhet från liknande verksamhet, gärna från fordonsbranschen eller någon underhållsindustri. Det är mycket meriterande med erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen och förändringsarbete, men inte ett krav.

Du har goda och dokumenterade ledaregenskaper, ett starkt driv och motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Du tar tillvara på det som fungerar bra, är lyhörd och driver förbättringsarbete där så krävs. Hög leveranskvalitet och en god arbetsmiljö är självklarheter för dig.

I denna tjänst är goda IT-kunskaper och körkort B ett krav, liksom goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Krav:
Körkort minst behörighet B. Infranord genomför hälsoundersökning med tillhörande drogtest, vilket är obligatorisk för samtliga anställda.
 

Som Verkstadschef på Infranord ansvarar du för att säkerställa säkerhet, kvalitet, affärsmässigt agerande samt efterleva god affärsetik. I en lärande organisation ansvarar du för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet samt att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

För tjänsten ser vi stor flexibilitet och god service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden.

Infranord

Ansök senast 2019-08-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp