VALT JOBB

Junior controller till Strukton Rail!


Ansök här

Controller till ledande järnvägsenteprenör!           

Du vaknar på morgonen, hoppar på cykeln och trampar iväg till tunnelbanan. Du hinner precis in i vagnen innan dörrarna stängs och står flåsande och trängs bland de andra resenärerna. Du och miljontals andra. Visste du att det varje dag i Stockholm görs 1,7 miljoner påstigningar i all spårbunden trafik? Nu söker vi en Junior Financial Controller som vill arbeta hos ett av de ledande företagen bakom tågkulisserna; Strukton Rail, som är Sveriges största privata järnvägsentreprenör.

I rollen som Financial Controller hos Strukton Rail kommer du ha många interna kontaktytor. Du kommer att rapportera till Contract Manager, men även ha nära samarbeten med Platscheferna för projekten Roslagsbanan och Tunnelbanan, inte minst i resultatanalyser men även i prognosarbetet. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som ekonom att utvecklas och växa i en verksamhetsnära roll på ett stort företag. Strukton utvecklas ständigt och arbetet för att fortsätta vara en trygg och utvecklande arbetsplats pågår hela tiden.
 
Arbetsuppgifter:
• Uppföljning av utförd produktion, intäkter och kostnader.
• Administration av kontrakt och serviceordrar.
• Bokslutsarbete.
• Rapportering, bland annat mot kund.
• Att bidra som stöd till organisationen i frågor som bland annat rör kalkyler, fakturor och upprättande av kontrakt.
 
Vi söker dig som trivs med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och med att komma med egna idéer och initiativ. Din blivande chef tror på öppen kommunikation, att hög närvaro bidrar positivt till det interna samarbetet, samt värdesätter sina medarbetares utveckling högt.
 
Vi söker dig som har:
• En akademisk utbildning inom ekonomi.
• Ca 3-5 års erfarenhet av redovisning, revision eller som controller. 
• Mycket goda kunskaper inom Excel.
• Professionell kunskap i svenska i tal samt skrift.
• B-körkort.
 
Det är meriterande om du även har arbetat mot bygg- eller järnvägsbranschen och är insatt i hur flöden och processer ser ut i dessa branscher. Tidigare kunskap i Navision samt kunskaper i engelska då Strukton Rail är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk.
 
Tjänsten innebär många kontaktytor som du emellanåt behöver agera kravställande mot, varför vi ser att du som person är kommunikativ och har en hög personlig mognad. Eftersom din roll till stor del kommer att utgöras av ett utvärderande arbete krävs en analytisk förmåga hos dig, men även att du agerar och tar initiativ när du upptäcker förbättringsmöjligheter, som du följer upp och tar ansvar för över tid.  
 
Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående  
Omfattning: Heltid, tillsvidare  
Placering: Västberga, Stockholm  
Ansökan: Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Strukton Rail. Ansök via länken här nedan:
 
https://jobs.academicwork.se/annons/junior-financial-controller-till-jarnvagsentreprenoren-strukton-rail-ab/15025261?preview=1
 
Kontakt: Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strukton Rails önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work och ansvarig rekryterare Amanda Axelsson. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess vänligen besök chatten på vår webbsida!              
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp