VALT JOBB

KMA-Ingenjör till Region Öst!


Ansök här

 Arbetar du som KMA-ingenjör och söker nya utmaningar i din karriär?

 
Strukton Rail är inne i ett spännande skede och söker just nu två KMA-ingenjörer, en till Stockholm som kommer att arbeta med kontrakt mot tunnelbanan och en till Stockholm, Västerås, eller Norrköping, (beroende på var du bor), som kommer att arbeta med kontrakt mot järnvägen. Som KMA-ingenjör har du en viktig roll för att bibehålla goda relationer med kunder och skapa nya affärer för bolaget genom att du ansvarar för att driva frågor, säkerställa processer och leda arbetet rörande kvalitet, miljö och arbetsmiljö i en av Sveriges tätast trafikerade järnvägsanläggningar. 
 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLSRespekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.
 
Arbetsbeskrivning 
• Stötta produktionen med KMA-arbete från anbud till slutredovisning av kontrakt 
• Säkerställa att miljö-, kvalitet- och arbetsmiljö krav efterlevs 
• Arbeta med interna- och externrevisioner 
• Sammanställa rapporter till kunder/myndigheter 
• Delta tillsammans med KMA-ingenjörerna inom regionen, i övriga regioner/affärsområden och de centrala funktionerna i att driva utvecklingen av arbetet med KMA-frågorna på Strukton. 
• Vara en del i arbetet med ständiga förbättringar av KMA-arbetet  
• Utredningsarbeten vid tillbud och olyckor 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som har något års erfarenhet från kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du har en för rollen relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom spår, infrastruktur eller bygg.  
För att trivas i rollen som KMA-ingenjör har du ett stort intresse för området och motiveras av att hjälpa organisationen och dina kollegor att få in KMA-tänket på ett naturligt sätt i sin vardag. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Viktigt är att du är strukturerad som person och trivs med att ta ett stort eget ansvar. Vidare är du självgående, drivande och trivs med att arbeta båda operativt och strategiskt. 
 
Det kan förekomma resor i tjänsten.   
 
Start: Enligt överenskommelse  
Omfattning: Heltid 
Plats: Västberga & Stockholm, Västerås eller Norrköping, enligt överenskommelse  
 
Kontaktperson: Madeleine Bergschöld, Gruppchef, tel: 010-480 50 04 & Maria Naartijärvi, Rekryteringskonsult, tel: 072-593 55 65 
 
Välkommen med din ansökan!

Stockholm, Västerås eller Norrköping

Strukton

Ansök senast 2019-02-28T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp