VALT JOBB

Komfortoperatörer SJ depå Malmö


Ansök här

Komfortoperatörer till SJ depå i Malmö                        

Brinner du för att resenärerna ska bli nöjda? Då är det dig vi söker som Komfortoperatör. Du kommer att bli del av ett spännande team för att ge våra kunder en fantastisk resa ombord på våra tåg. Du kommer att bli en av våra viktigaste pusselbitar!

Fakta om tjänsten

Roll: Komfortoperatör                    

Anställningsform: Visstidsanställning

Anställningsgrad: Deltid

Arbetsplats/placering: Malmö            

Tillträde: Enligt ök         

Sista ansökningsdag: 2019-01-31  

Om arbetet

Arbetet som Komfortoperatör utförs alla dagar på året och under alla väderförhållanden. Du är en viktig kugge för att alltid hålla tågen rena och välstädade med bra komfort för våra kunder. Det blir ditt jobb tillsammans med dina kollegor att ansvara för att dagens och morgondagens resenär får en positiv upplevelse när han eller hon inleder sin resa.

Utmaningarna för dig i jobbet blir många då arbetsuppgifterna inom städuppdraget är av varierande karaktär, så du måste vara flexibel eftersom förhållandena och uppgifterna växlar hela tiden. Yttre påverkan så som väder, förseningar och infrastruktur gör att tågen inte alltid kommer till den plats som var tänkt. Din arbetsplats är på och vid spårområdet vilket betyder att säkerheten alltid måste sättas främst. Kvalitén i arbetet för våra kunder måste säkerställas oavsett yttre omständigheter. Vi erbjuder en spännande miljö att arbeta i, trevliga arbetskamrater och ett omväxlande arbete.

Du erbjuds

Om du har vad som krävs erbjuder vi dig en timanställning med eventuell chans till förlängning. Din anställning hos SJ omfattas av bra förmåner och gällande kollektivavtal.

Din profil

  • Du har B-körkort
  • Du har god svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av städning och kundservice är meriterande (gärna från båt-, flyg- och tåg)

Som person bör du vara

  • Serviceminded
  • Positiv
  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • Effektiv
  • Fysiskt i god form
  • Flexibel
  • Gilla nya utmaningar

Anställning

Innan vi kan erbjuda dig anställning krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret samt ett godkänt alkohol/drogtest samt en läkarundersökning. Tjänsten innebär skiftarbete över dygnets alla timmar inklusive helgtjänstgöring. Anställningen börjar med en fyradagarskurs. Kursen är under dagtid och kräver fullständig närvaro.

Övrigt

Vi kan erbjuda timanställningar och under sommaren finns det möjlighet till heltid.

Ansökan

Urval sker fortlöpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas per telefon. Vi tar endast emot ansökningar via www.sj.se/jobb. Ansökningar via brev och mail kommer att lämnas obehandlade. 

Ansök nu!                        

Frågor om tjänsten?

Mikael Larsson, Produktionsledare, 010-751 8400

Monika Miettinen, Komfortledare, 070-003 50 93

Det här är SJ

SJ är Sveriges första och största tågoperatör- vår ambition är också att vara Sveriges bästa. Vi söker därför dig som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder alla våra medarbetare tillgång till bra förmåner som till exempel friskvård och motion samt möjligheter till kompetensutveckling för att avancera inom företaget. Läs mer om SJ

Malmö

SJ AB

Ansök senast 2019-01-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp