VALT JOBB

Kundtjänsthandläggare


Ansök här

Förarprov ansvarar för att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Vår verksamhet ska bidra till trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. Vi på Förarprov har ett stort antal kundkontakter och är ofta kundens första kontakt med en myndighet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 450 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Trafikverket Förarprov i Stockholm city söker nu flera kundtjänsthandläggare till vår- och sommarsäsongen.

I rollen som kundtjänsthandläggare kommer du att vara Förarprovs ansikte utåt i mötet med våra kunder. Dina huvudarbetsuppgifter är tidsbokning av kunskaps-, kör- och yrkestrafikprov i Förarprovs kundtjänst.

Du har en viktig roll i arbetet med vårt kundlöfte. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna, få tydlig information och få de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. För att kunna leva upp till kundlöftet är två viktiga delar av arbetet på Förarprov bemötande och tydlig information. Det kan även förekomma arbete i reception med bland annat fotografering i samband med körkortsförnyelse och prov. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att arbeta mot kontorets mål och arbetet sker periodvis i högt tempo. Arbetsdagarna sker enligt ett fastlagt schema måndag till fredag.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av service- och/eller kundtjänstarbete
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du

  • behärskar ytterligare språk, förutom svenska och engelska.

Trafikverket Förarprov arbetar med ständiga förbättringar och där kunden alltid har en central roll. Dina personliga egenskaper värderas högt. Att ge kunden ett bemötande som präglas av respekt, närvaro, förståelse och flexibilitet är ett måste och med de egenskaperna har du en mycket viktig roll. Du kommer också att vara vårt ansikte utåt vilket innebär att du måste vara utåtriktad, stresstålig, noggrann och ha förmåga att självständigt kunna ta beslut inom ditt ansvarsområde.

Tester kan komma att förekomma i rekryteringsprocessen. Intervjuer planeras ske mellan den 14 och 26 februari.

Tillträdedatum är flexibelt mellan februari och maj. Tjänsten är en visstidsanställning.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Stockholm

Trafikverket

Ansök senast 2019-01-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp