VALT JOBB

Lagerhanterare


Ansök här

Vill du arbeta som lagerhanterare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad. Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta? Då kan det här vara utmaningen för dig. I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Trafikverket Materialservice försörjer Trafikverkets entreprenader med tekniskt godkänt material under anläggningens hela livslängd. Som logistikstöd säkrar vi försörjningen, ansvarar och samordnar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. Vi har en nationell syn på Trafikverkets totala behov och tror att en tidig dialog med våra samarbetspartners är nyckeln till framgång för alla parter.

Som lagerhanterare på Trafikverket arbetar du med lagerhantering från godsmottagning till utleverans av material. I dina arbetsuppgifter ansvarar du för lastning och lossning av material, plockning av order som ska levereras till entreprenaden, inventering av lagerartiklar i centrallager och kabelspolning. Det ingår resor för inventering av material i våra lagerställen över hela Sverige vilket kan innebära 5-10 dagsresor/eller med övernattningar i månaden enligt plan.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap ingår.

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • har några års erfarenhet av lagerarbete
  • har körkort för personbil
  • har truckkörkort A-B
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Som person är du noggrann, strukturerad, initiativrik, har förmågan att arbeta självständig och är bra på att samarbeta.

Intervjuer kommer hållas i Nässjö 12-13 mars. 

Vid frågor under vecka 7, vänligen kontakta Niklas Magnfält. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Nässjö

Trafikverket

Ansök senast 2019-02-28


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp