VALT JOBB

Leveranssamordnare


Ansök här

Vill du arbeta som leveranssamordnare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad. Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta? Då kan det här vara utmaningen för dig. I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Nu förstärker vi enheten Order och Leverans med ytterligare leveranssamordnare. Enheten ansvarar leveransflödet av tekniskt godkänt material främst till järnvägen. Här ingår transportflödet från våra leverantörer och olika lagerställen till Trafikverkets byggplatser över hela Sverige.

Som leveranssamordnare är du en del i materielförsörjningens operativa skeden och ansvarar för taktiskt arbete för att uppnå mer hållbara leveranser. Du säkrar att våra transporter håller lovade leveranstider samt att innehåll och material levereras enligt beställning.

I rollen som leveranssamordnare bidrar du med din specialistkompetens främst inom transporter och deltar aktivt i kategoriteam, logistikgrupp och andra forum. Du deltar även vid upphandlingar och uppföljningsmöten med din specialistkompetens och erfarenhet. Du leder och deltar i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap kan förekomma liksom resor i tjänsten.

Vi söker dig som

  • har eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik och/eller ledarskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års erfarenhet av arbete inom logistikområdet
  • har arbetslivserfarenhet av utvecklingsarbete kring landsväg- och järnvägstransporter
  • tidigare har arbetat med förändrings- och utvecklingsarbete
  • har körkort för personbil
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt. Du tar initiativ och löser dina arbetsuppgifter självständigt samt drivs av resultat.

Intervjuer kommer hållas i Nässjö 27-28 maj. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Nässjö

Trafikverket

Ansök senast 2019-05-14


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp